پروژه خاکی که چند سالی خاک می خورد؛

سوء تدبیر مسئولان تدبیر بلاتکلیفی ورودی شهر بوشهر+تصاویر

سوء تدبیر مسئولان تدبیر بلاتکلیفی ورودی شهر بوشهر+تصاویر
بسیاری از مسئولین استان برای ورود و خروج از شهر بوشهر روزانه چندین بار از کنار این میدان عبور می‌کنند و با نگاهی تأسف‌بار به روند کند پروژه به‌سادگی از کنار آن عبور می‌کنند دریغ از اینکه توجه ای به علت کندی پروژه داشته باشند و یا علت توقف پروژه را در جلسات شورای اداری مطرح کنند به مسیر خود ادامه می‌دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  "سپاس"در آبان ماه سال 92 با تدبیر استاندار وقت بوشهر بزرگراه امام علی(ع) با تلاش‌های شبانه‌روزی و بی وقفه طی چند ماه کلنگ زنی و به بهره‌برداری رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  "سپاس"در آبان ماه سال 92 با تدبیر استاندار وقت بوشهر بزرگراه امام علی(ع) با تلاش‌های شبانه‌روزی و بی وقفه طی چند ماه کلنگ زنی و به بهره‌برداری رسید., "سپاس",

این پروژه در دولت اعتدال توسط استاندار دولت قبل یعنی فریدون حسنوند (معروف به فری شیر)  به بهره برداری رسید. فرصت اقداماتی مانند ایجاد فضای سبز و مبلمان حاشیه بزرگراه از وی گرفته شد و زمان خداحافظی وی از استان بوشهر فرا رسید و استاندار جدید که از بومی‌های استان بوشهر است به جای وی منصوب شد.

, این پروژه در دولت اعتدال توسط استاندار دولت قبل یعنی فریدون حسنوند (معروف به فری شیر)  به بهره برداری رسید. فرصت اقداماتی مانند ایجاد فضای سبز و مبلمان حاشیه بزرگراه از وی گرفته شد و زمان خداحافظی وی از استان بوشهر فرا رسید و استاندار جدید که از بومی‌های استان بوشهر است به جای وی منصوب شد.,

این انتصاب در حالی صورت گرفت که این پروژه با توجه به موقعیتی که دارد باید مورد توجه جدی مسئولین ارشد استان و دستگاه‌های متولی قرار می‌گرفت و با توجه به اینکه در ورودی شهر بوشهر قرار دارد یک مبلمانی با توجه به نگاه بومی و تاریخی استان در آن ایجاد می‌شد.

, این انتصاب در حالی صورت گرفت که این پروژه با توجه به موقعیتی که دارد باید مورد توجه جدی مسئولین ارشد استان و دستگاه‌های متولی قرار می‌گرفت و با توجه به اینکه در ورودی شهر بوشهر قرار دارد یک مبلمانی با توجه به نگاه بومی و تاریخی استان در آن ایجاد می‌شد.,

استاندار جدید برای ایجاد ردپایی در این مسیر پرتردد، طرحی را با عنوان ایجاد دهکده گردشگری در حاشیه این بزرگراه ایجاد و بعد از بارها وعده تکمیل پروژه توانست در اسفندماه سال گذشته فاز اول این پروژه را به بهره‌برداری برساند.

, استاندار جدید برای ایجاد ردپایی در این مسیر پرتردد، طرحی را با عنوان ایجاد دهکده گردشگری در حاشیه این بزرگراه ایجاد و بعد از بارها وعده تکمیل پروژه توانست در اسفندماه سال گذشته فاز اول این پروژه را به بهره‌برداری برساند.,

اما چیزی که خیلی جالب است میدان ورودی شهر بوشهر است که در ابتدای بزرگراه امام علی(ع) است و بسیاری از مردم برای استفاده از فضای این دهکده گردشگری باید از این میدان بزرگ عبور کنند.

, اما چیزی که خیلی جالب است میدان ورودی شهر بوشهر است که در ابتدای بزرگراه امام علی(ع) است و بسیاری از مردم برای استفاده از فضای این دهکده گردشگری باید از این میدان بزرگ عبور کنند.,

, , ,

بسیاری از مسئولین استان برای ورود و خروج از شهر بوشهر روزانه چندین بار از کنار این میدان عبور می‌کنند و با نگاهی تأسف‌بار به روند کند پروژه به‌سادگی از کنار آن عبور می‌کنند دریغ از اینکه توجه ای به علت کندی پروژه داشته باشند و یا علت توقف پروژه را در جلسات شورای اداری مطرح کنند به مسیر خود ادامه می‌دهند.

, بسیاری از مسئولین استان برای ورود و خروج از شهر بوشهر روزانه چندین بار از کنار این میدان عبور می‌کنند و با نگاهی تأسف‌بار به روند کند پروژه به‌سادگی از کنار آن عبور می‌کنند دریغ از اینکه توجه ای به علت کندی پروژه داشته باشند و یا علت توقف پروژه را در جلسات شورای اداری مطرح کنند به مسیر خود ادامه می‌دهند.,

حال باگذشت نزدیک به چهار سال از ایجاد این میدان در ورودی شهر هنوز هیچ‌گونه طرحی برای آن توسط مسئولین عمرانی و شهری استان بوشهر تدوین و طراحی ‌نشده و همچنان ورودی شهر بوشهر با نماد کویری به افرادی که وارد بوشهر می‌شوند نشان داده می‌شود.

, حال باگذشت نزدیک به چهار سال از ایجاد این میدان در ورودی شهر هنوز هیچ‌گونه طرحی برای آن توسط مسئولین عمرانی و شهری استان بوشهر تدوین و طراحی ‌نشده و همچنان ورودی شهر بوشهر با نماد کویری به افرادی که وارد بوشهر می‌شوند نشان داده می‌شود.,

این در حالی است که شهردار بوشهر همه توان انسانی و سرمایه مالی شهر بوشهر را در مرکز شهر به‌کارگیری کرده است و فقط به فکر ایجاد مبلمان و زیبایی در مرکز شهر است و هیچ توجهی به حاشیه‌ و ورودی اصلی شهر بوشهر ندارند.

, این در حالی است که شهردار بوشهر همه توان انسانی و سرمایه مالی شهر بوشهر را در مرکز شهر به‌کارگیری کرده است و فقط به فکر ایجاد مبلمان و زیبایی در مرکز شهر است و هیچ توجهی به حاشیه‌ و ورودی اصلی شهر بوشهر ندارند.,

, , ,

حال چند سوال در ذهن ایجاد می شود که چرا مسئولین استانی و شهری توجهی به محلات جنوبی و حاشیه نشین شهر بوشهر ندارند؟

, حال چند سوال در ذهن ایجاد می شود که چرا مسئولین استانی و شهری توجهی به محلات جنوبی و حاشیه نشین شهر بوشهر ندارند؟,

چرا دستگاه های عمرانی و شهری بعد از گذشت چند سال هنوز طرحی را در ورودی شهر بوشهر ایجاد نکردند و تکمیل و بهره برداری از این پروژه را در دستور کار ندارند؟

, چرا دستگاه های عمرانی و شهری بعد از گذشت چند سال هنوز طرحی را در ورودی شهر بوشهر ایجاد نکردند و تکمیل و بهره برداری از این پروژه را در دستور کار ندارند؟,

به دلیل اینکه میدان ورودی شهر بوشهر اهمیت بسیاربالایی در نشان دادن فرهنگ و هویت مرکز استان دارد چرا مسئولین روزانه چندین بار از کنار آن می گذرند اما برای بهره برداری آن ایده و نظری را در جلسات شورای اداری مطرح نمی کنند؟

, به دلیل اینکه میدان ورودی شهر بوشهر اهمیت بسیاربالایی در نشان دادن فرهنگ و هویت مرکز استان دارد چرا مسئولین روزانه چندین بار از کنار آن می گذرند اما برای بهره برداری آن ایده و نظری را در جلسات شورای اداری مطرح نمی کنند؟,

پایگاه خبری تحلیلی سپاس منتظر نظرات کارشناسی مسئولان استان بوشهر و همشهریان بوشهری می باشد.

, پایگاه خبری تحلیلی سپاس منتظر نظرات کارشناسی مسئولان استان بوشهر و همشهریان بوشهری می باشد.,

انتهای پیام/ف

, انتهای پیام/ف,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه