به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوچان خبر، ساعت سه و 30 دقیقه عصر دیروز خطوط ارتباطی مخابرات به ویژه شماره های اضطراری همچون 110 و 115 دچار اختلال شد و این مشکل تا ساعت 21 ادامه داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر,یکی از شهروندان در تماس با خبرنگار قوچان خبر نسبت به این موضوع گلایه و انتقاداتی داشت که با پیگیری های انجام شده علی اصغر شعبانیان، رئیس اداره مخابرات قوچان این موضوع را تایید کرد.
,وی با اشاره به دلایل این اختلال مخابراتی گفت: این اختلال به دلیل مشکلات فنی رخ داد و شش ساعت بطول انجامید که با تلاش بی وقفه کارشناسان مخابرات این نقص فنی رفع و خطوط مخابراتی به حالت نرمال برگشت.
,وی ادامه داد: از تمامی شهروندان و مشترکین قوچانی به دلیل بروز این مشکل عذرخواهی میکنم.
,رئیس اداره مخابرات قوچان در ادامه با اشاره به مشکل آنتن دهی و عدم دسترسی برخی از مناطق قوچان و روستاهای تابع به خدمات اینترنتی تصریح کرد: مناطقی از شهر از جمله فرهنگیان1 و 2 و3 و همچنین روستاهای فرخان، هی هی و مزرج در آینده ای نزدیک با توسعه ADSL می توانند از خدمات اینترنت بهره مند شوند و همچنین ارائه خدمات تلفن همراه در روستاهای آبشور، دیزادیز و رهورد نیز در دست اقدام می باشد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه