در آستانه نیمه شعبان؛

آیین پیاده روی "هلال تا جمکران" در آران و بیدگل برگزار می‌شود

آیین پیاده روی "هلال تا جمکران" در آران و بیدگل برگزار می‌شود
همزمان با فرخنده روز نیمه شعبان، برای هشتمین سال پیاپی، کاروان پیاده‌روی «هلال تا جمکران» برای حضور در جشن میلاد امام زمان(عج) در مسجد مقدس جمکران اعزام می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خطب شکن، کاروان پیاده روی «هلال تا جمکران» در آستانه‌ی روز میلاد امام عصر(عج) برای حضور در جشن میلاد صاحب الزمان(عج) در مسجد مقدس جمکران، به سوی این مکان اعزام خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خطب شکن,

شرکت کنندگان این برنامه که برای هشتمین سال پیاپی برگزار می‌شود، مسیر یک صد کیلومتری حرم مطهر امامزاده محمدهلال(ع) تا مسجد مقدس جمکران را پیاده خواهند پیمود.

,

سید جواد تکیه، مدیر اجرایی آستان امامزاده محمدهلال(ع) با بیان این خبر، حضور جوانان در این کاروان را مثال زدنی توصیف کرد و افزود: هدف از برگزاری این آیین پاسداشت فرهنگ مهدویت و انتظار است.

,

تکیه با اعلام این که زمان ثبت نام از ۲۲ تا ۲۹ اردیبهشت ماه خواهد بود، پیش بینی کرد با توجه به حضور بیش از ۲۰۰ نفر در برنامه‌ی سال گذشته و افزایش استقبال مردم شهرستان، امسال حدود ۴۰۰ تن برای حضور در این کاروان نام نویسی کنند. این کاروان حرکت خود به سمت مسجد جمکران را از صبح روز یکشنبه، اول خرداد، همزمان با چهاردهم شعبان آغاز و با عبور از شهرهای نوش‌آباد، محمدآباد، مشکات، سفید‌شهر، آب شیرین و سن‌سن در روز نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران حضور پیدا می‌کند.

,

ختم ۱۰ هزار صلوات، قرائت دعای عهد، سخنرانی، مداحی و منقبت‌خوانی امام زمان(عج) و برپایی نماز امام زمان(عج) از جمله برنامه‌های مذهبی و فرهنگی این کاروان عنوان شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه