مدیر و نماینده مجری طرح شبکه سد سهند هشترود:
تکمیل ۵ واحد عمرانی سد سهند نیازمند یک هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار است
مدیر و نماینده مجری طرح شبکه سد سهند هشترود گفت: سد سهند دارای پنج واحد عمرانی بوده که واحد یک با صرف ۲۲۰ میلیارد ریال تکمیل شده و برای تکمیل واحدهای دو و سه هر کدام بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال، برای واحد چهار ۳۱۰ میلیارد ریال و برای واحد پنج نیز بیش از ۴۱۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از خبرنگار پیک هشترود، محمدعلی انوشه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این اعتبار برای تکمیل شبکه اصلی شامل خط انتقال، نیروی برق، تامین انرژی، ایستگاه پمپاژ و نظارت بر اجرا لازم است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود,
وی اظهار کرد: سد سهند دارای پنج واحد عمرانی بوده که واحد یک با صرف ۲۲۰ میلیارد ریال تکمیل شده و برای تکمیل واحدهای دو و سه هر کدام بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال، برای واحد چهار ۳۱۰ میلیارد ریال و برای واحد پنج نیز بیش از ۴۱۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
,
مدیر طرح شبکه سد سهند هشترود یادآور شد: این هزینه ها برای امسال پیش بینی شده و اگر این طرح ها در سال آینده اجرا شود، هزینه ها افزایش خواهد یافت.
,
انوشه، ادامه داد: در واحد عمرانی یک نیز هزار و ۱۶۰ هکتار آماده بهره برداری بوده و بیش از ۹۰۰ هکتار نیز امسال زیر کشت رفته است.
شبکه پایاب سد سهند در هشترود ۱۰ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان را در قالب پنج ناحیه عمرانی آبیاری خواهد کرد.
,
,
هم اکنون در پنج ناحیه عمرانی بیش از ۲۶ تعاونی آب بران ایجاد شده که این تعاونی ها زمینه رشد و توسعه سریع این منطقه را فراهم می کند.
,
در شبکه پایاب سد سهند حدود چهار هزار و ۲۰۰ کیلومتر لوله گذاری، ۲۵ هزار متر مکعب بتن ریزی، دو میلیون و ۷۴۰ هزار متر مکعب عملیات خاک برداری و خاک ریزی و ۸۹۰ کیلومتر جاده بین مزارع احداث می شود.
,
سد سهند در سال ۷۸ با ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین آب آشامیدنی، صنایع و کشاورزی هشترود با پنج واحد عمرانی آغاز شده و در سال ۸۵ به اتمام رسیده است.
,
,
پایان پیام/م
]
ارسال دیدگاه