مسکن درگز از نبود معماری اسلامی-ایرانی رنج می‌برد+عکس

مسکن درگز از نبود معماری اسلامی-ایرانی رنج می‌برد+عکس
مسکن درگز از نبود معماری یکپارچه مطابق با فرهنگ بومی شهرستان رنج می‌برد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از درگزخبر، در سالهای اخیر با افزایش جمعیت و گسترش شهرها، ساختمان سازی وارد عرصه جدیدی شد؛ اما با گسترش شهرها، شهرسازی بدون دور اندیشی و برنامه‌ریزی مسئولین ادامه پیدا کرد؛ به طوریکه در ساخت و ساز ساختمان‌های رایج در درگز، اصول مشخص و قابل انتظار بومی مشاهده نمی شود و انتخاب نقشه و نمای ساختمان‌ها به صورت سلیقه‌ای انجام می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , درگزخبر, ، در سالهای اخیر با افزایش جمعیت و گسترش شهرها، ساختمان سازی وارد عرصه جدیدی شد؛ اما با گسترش شهرها، شهرسازی بدون دور اندیشی و برنامه‌ریزی مسئولین ادامه پیدا کرد؛ به طوریکه در ساخت و ساز ساختمان‌های رایج در درگز، اصول مشخص و قابل انتظار بومی مشاهده نمی شود و انتخاب نقشه و نمای ساختمان‌ها به صورت سلیقه‌ای انجام می شود.,

در سایه غفلت مسئولین، این بی نظمی در طراحی و ساخت به نمای اصلی شهر ضربه زده و باعث بی هویتی شهر شده است و حتی در بعضی از ساختمان‌های ساخته شده در درگز، از نمادهای غیر ایرانی و صهیونیستی استفاده شده است که همسو با فرهنگ مردم نیست.
باید مسئولین مرتبط به این امر تلاش کنند تا استفاده از نمادهای زیبای اسلامی-ایرانی در ساختمان سازی جدید فرهنگسازی شود تا معماری و نقشه یک ساختمان برگرفته از فرهنگ ایرانی و آموزه های دین اسلام باشد.
یکی دیگر از مشکلات موجود در شهرسازی، ساخت ساختمان‌های مرتفع است که علاوه بر آفت‌های اجتماعی مخصوص به خود، حریم شکنی های بسیاری را نسبت به ساختمانهای مجاور دارد؛ به طوریکه در بافت قدیمی و ویلایی بعضی از مناطق درگز ناگهان با یک ساختمان مرتفع مواجهه می شویم که به حریم شخصی ساختمان‌های مجاور خود، تسلط بصری دارد.
لازم به ذکر است درگز بسیار پهناور است و مشکل زمین ندارد؛ و هزینه خرید زمین آن نسبتا پایین می باشد؛ بنابراین شهر درگز می تواند به صورت افقی گسترش یابد؛ تا مردم از تبعات منفی زندگی در آپارتمان‌ها در امان بمانند.
انتهای پیام/

, در سایه غفلت مسئولین، این بی نظمی در طراحی و ساخت به نمای اصلی شهر ضربه زده و باعث بی هویتی شهر شده است و حتی در بعضی از ساختمان‌های ساخته شده در درگز، از نمادهای غیر ایرانی و صهیونیستی استفاده شده است که همسو با فرهنگ مردم نیست.,
, باید مسئولین مرتبط به این امر تلاش کنند تا استفاده از نمادهای زیبای اسلامی-ایرانی در ساختمان سازی جدید فرهنگسازی شود تا معماری و نقشه یک ساختمان برگرفته از فرهنگ ایرانی و آموزه های دین اسلام باشد.,
, یکی دیگر از مشکلات موجود در شهرسازی، ساخت ساختمان‌های مرتفع است که علاوه بر آفت‌های اجتماعی مخصوص به خود، حریم شکنی های بسیاری را نسبت به ساختمانهای مجاور دارد؛ به طوریکه در بافت قدیمی و ویلایی بعضی از مناطق درگز ناگهان با یک ساختمان مرتفع مواجهه می شویم که به حریم شخصی ساختمان‌های مجاور خود، تسلط بصری دارد.,
, لازم به ذکر است درگز بسیار پهناور است و مشکل زمین ندارد؛ و هزینه خرید زمین آن نسبتا پایین می باشد؛ بنابراین شهر درگز می تواند به صورت افقی گسترش یابد؛ تا مردم از تبعات منفی زندگی در آپارتمان‌ها در امان بمانند.,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه