هشدار محرمانه نیروهای امنیتی به مراکز 81 استان ترکیه؛
احتمال حمله داعش در مراسم عید جوانان و ورزش ترکیه وجود دارد
مدیریت امنیت کشور، در مورد احتمال وقوع حمله از سوی تکفیریهای داعش، در مراسم 19 مِی، به مدیریت امنیت مراکز 81 استان هشدار داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، مدیریت امنیت کشور، به مدیریت امنیت 81 مرکز استان، در مورد احتمال وقوع حمله از سوی داعش، هشدار داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,درنامهای که مدیریت امنیت کشوری به مدیریت امنیت استانها به صورت محرمانه ارسال نموده، اشاره گردیده که احتمال حمله داعش در 19 مِی به محل های نظامی و مقرهای پلیس، محل های مهم و استراتژیک و مکان های عمومی، دور از انتظار نیست.
,همچنین از نیروهای امنیتی استان ها، خواسته شده است که در مراسم 19 مِی، تدابیر شدید امنیتی اتخاذ نمایند و نقاط کنترلی خود را مخصوصا در مکان های عمومی، نظامی و مقرهای پلیس، افزایش دهند.
,پلیس از اعلام این موضوع به علت پیشگیری از ایجاد رعب و وحشت در بین مردم و مخصوصا برای جلوگیری از ضربه خوردن صنعت توریست، خودداری می نماید و از سوی دیگر، به دنبال برگزاری هر چه پرشورتر مراسم این جشن ملی برای آرام نشان دادن جو امنیتی ترکیه، در جوامع بین الملل می باشد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه