معاون وزیر جهاد کشاورزی:
حفظ منابع پایه زیربنای اقتصاد مقاومتی است
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: حفظ منابع پایه به عنوان زیربنای اقتصاد مقاومتی یکی از اولویت های مااست که منجر به اقتصادی موفق و پویا خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از قابوس نامه، خداکرم جلالی در بازدید از مراتع طبیعی در گنبدکاووس با بیان این مطلب افزود: در جهت اقتصاد مقاومتی کنترل گرد و غبار و بیان زدایی به میزان ۹۰ هزار هکتار و حفظ خاک در حوزه آبخیز به میزان ۶۵۰ هزار هکتار دو اقدام اساسی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری است که این اقدامات زیربنای اقتصاد مقاومتی می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه,وی در ادامه با اشاره به روند کاهشی قاچاق جنگل، تصریح کرد: آمارهای تقریبی در جنگل خواری نزدیک به صفر است و بیشتر آمارهای تخلفات مربوط به تصرفات زمین و مراتع می باشد که سالانه ۲۵ هزار پرونده تخلفات بررسی می شود.
,تذکرات رهبری نقطه عطفی بود در توجه به محیط زیست و جنگل ها
, تذکرات رهبری نقطه عطفی بود در توجه به محیط زیست و جنگل ها, تذکرات رهبری نقطه عطفی بود در توجه به محیط زیست و جنگل ها,جلالی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر سخنان رهبری در خصوص صیانت از جنگل ها، گفت: تذکرات رهبر معظم انقلاب نقطه عطفی در توجه به محیط زیست و جنگل داری بود که ما در این راستا با مشارکت مردم در سال گذشته نزدیک به ۵ میلیون هکتار جنگل را با حداقل تجاوز و آتش سوزی در مناطق حفاظت کردیم و امسال این مساحت را به ۱۰ میلیون افزایش خواهیم داد.
,رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور تقویت یگان حفاظت را یکی دیگر از اقدامات در راستای صیانت از منابع طبیعی برشمرد و اظهار کرد: امسال با تعاملی که با ستاد کل انجام گرفته مقرر شده تعداد قابل توجهی سرباز در این زمینه به کار گرفته شود.
,وی در ادامه به تنظیم لایحه” ارتقاء حفاظت و تقویت ساختار و فرهنگ منابع طبیعی” در کمیسیون دولت اشاره کرد و آن را اقدام خوبی در جهت صیانت از منابع طبیعی دانست.
,سالانه نزدیک به شش و نیم میلیون مترمکعب چوب نیاز داریم
, سالانه نزدیک به شش و نیم میلیون مترمکعب چوب نیاز داریم, سالانه نزدیک به شش و نیم میلیون مترمکعب چوب نیاز داریم,خداکرم جلالی با اشاره به میزان آتش سوزی ها در جنگل ها گفت:در سال گذشته ۷۰ درصد از حریق ها مربوط به مراتع و ۳۰ درصد درسطح جنگل ها رخ داده که از آتش سوزی در جنگل ها نیز ۲۰ درصد آن تنه ای و مابقیه آن سطحی بوده است.
,جلالی با بیان اینکه مصوب دولت حداقل بهره برداری از جنگل هاست، افزود:در کشور در حدود شش و نیم میلیون مترمکعب نیاز به چوب داریم که از این میزان نیم میلیون چوب از داخل، یک میلیون از منابع خارجی و مابقیه آن از زراعت های چوبی و ضایعات باغی و غیره به دست می آید.
,۲۲۰ هزار هکتار زراعت چوب در سطح کشور وجود دارد
, ۲۲۰ هزار هکتار زراعت چوب در سطح کشور وجود دارد, ۲۲۰ هزار هکتار زراعت چوب در سطح کشور وجود دارد,معاون وزیر جهاد کشاورزی از وجود ۲۲۰ هزار هکتار زراعت چوب در سطح کشور خبرداد و افزود:ما در جنگل های شمال(استان گیلان) نزدیک به ۱۲ هزارهکتار چوب صنوبر به صورت سنواتی داریم که طرح بهره برداری چند منظوره آن در حال اجراست.
,جلالی با بیان اینکه در ۲۰ سال پیش ۲ میلیون مترمکعب بهره برداری از جنگ انجام می شده و امروز این روند به ۴۰۰ تا ۵۰۰ مترمکعب رسیده از کاهش روند بهره برداری ها خبر داد.
,رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در ادامه به اقدامات انجام شده در زمینه مقابله با آتش سوزی جنگلها و مراتع گفت: دیده بانی های زمینی، پایش و بررسی های ماهواره ای روزانه انجام می گیرد و به موقع نقطه آتش تشخیص داده شده و کنترل خواهد شد.
,وی با بیان اینکه بیشتر آتش سوزی ها به خاطربی دقتی هموطنان و گردشگران در جنگلهاست، تصریح کرد: ما با تجهیز یگان زمینی به ۱۸۰ خودرو و تعامل با یگان هوایی ستاد کل نیروهای مسلح در جهت مقابله سریع ومدیریت بحران آتش سوزی احتمالی انجام دادیم.
,وی افزود: هم اکنون طرح های حوزه جنگلداری تنها در پهنه یک میلیون هکتار از مجموع ۱۴ میلیون ۳۰۰ هکتار عرصه جنگلی کشور، آن هم در جنگل های شمال کشور اجرا می شود.
,
خداکرم جلالی روز سه شنبه پس از ورود به استان گلستان و بازدید از مرتع قره قر شهرستان آق قلا، از مراتع دوزاولوم، داشلی برون و چپر قویمه و ایستگاه تولید بذر چپرقویمه واقع درشمال شهرستان گنبدکاووس بازدید کرد.
براساس برنامه اعلام شده ازسوی روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور و هیات همراه در ادامه از حوزه مدیریت جامع جنگل های هیرکانی چهل چای شهرستان مینودشت و نیز حوزه ترسیب کربن روستای وامنان و مدیریت سیلاب تیل آباد و کوه میان شهرستان آزادشهر درشرق استان گلستان بازدید می کنند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه