فرمانده انتظامی مازندران خبر داد:

دستگیری افراد مظنون حادثه خیابان 18 دی ساری ظرف 24 ساعت

دستگیری افراد مظنون حادثه خیابان 18 دی ساری ظرف 24 ساعت
فرمانده انتظامی مازندران از دستگیری مظنونین حادثه خونین در خیابان 18 ساری ظرف 24 ساعت خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ،صبح دیروز حادثه ای خونین در خیابان 18 دی ساری اتفاق افتاد و یک زن 61 ساله و مرد 65 ساله در اثر ضربات چاقو به قتل رسیدند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا ,

فرزند این زن و شوهر که در محل حادثه حضور داشت گفته بود برای عیادت پدر و مادرم رفته بودم که متوجه شدم  دست و پای آنها بسته است و آثار ضربات چاقو در بدن آنها وجود دارد.

,

بر پایه این گزارش؛ سردار مسعود جعفری نسب فرمانده انتظامی مازندران در گفتگو با بلاغ از دستگیری مظنونین این قتل خبر داد و گفت:ماموران آگاهی نیروی انتظامی استان از دقایق اولیه حادثه در محل حضور یافتند و با پیگیری سرنخ هایی از این حادثه توانستند ظرف 24 ساعت مظنونین این جنایت را دستگیر کنند.

, بلاغ,

سردار جعفری نسب با اشاره به مستندات مکشوفه این حادثه ، افزود: بازجویی از متهم مان به ارتکاب قتل در مراحل پایانی است و بعد از تکمیل پرونده و سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده می شوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه