گفتگو با همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف:

چادر فائزه پرچم داعش است

چادر فائزه پرچم داعش است
همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف گفت: چهره فائزه به چهره پیشوای گروه ضاله تبدیل شده است و افرادی که برای وی هیاهو و پشتیبانی می‌کنند در حقیقت گمراه هستند و حقیقت انقلاب را فراموش کرده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بانو پرس:بانو احمدی بابیان اینکه در شخصیت و فعالیت‌های فائزه هاشمی هیچگونه ابهامی وجود نداشته و عملکرد وی یک مسئله کاملا مشخصی است، گفت: فائزه هاشمی و همکارانش با چپاول و غارت حق و حقوق اقشار ضعیف جامعه از بیت المال کشور برای رسیدن به آمال و امیال دنیوی و شوم خود بهره برداری‌های بسیاری داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بانو پرس:, بانو احمدی بابیان اینکه در شخصیت و فعالیت‌های فائزه هاشمی هیچگونه ابهامی وجود نداشته و عملکرد وی یک مسئله کاملا مشخصی است، گفت: فائزه هاشمی و همکارانش با چپاول و غارت حق و حقوق اقشار ضعیف جامعه از بیت المال کشور برای رسیدن به آمال و امیال دنیوی و شوم خود بهره برداری‌های بسیاری داشتند.,

 

,
 
,  ,  ,
کجباف
, کجباف,
 
,  ,
 
,  ,
وی تصریح کرد: وجود و شکم فائزه و همکارانش از حرام انباشته شده است و همین علت معلوم باعث شده است که حقیقت را نفهمد و خوردن مال حرام آنقدر به زیانشان تمام شده که بدون شک حرف‌های امام زمان (عج) در آن‌ها بی اثر است.
, وی تصریح کرد: وجود و شکم فائزه و همکارانش از حرام انباشته شده است و همین علت معلوم باعث شده است که حقیقت را نفهمد و خوردن مال حرام آنقدر به زیانشان تمام شده که بدون شک حرف‌های امام زمان (عج) در آن‌ها بی اثر است.,
 
,  ,
 
,  ,
همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف با بیان اینکه منافقین هر از چند گاهی با اقداماتی باعث رسوایی دوباره خود در چشم عوام می‌شوند، بیان کرد: ارتباط فائزه هاشمی با سران بهائیت و منافقین کور دل نشان از درون این خانم دارد و نیت شوم ایشان دال بر مقابله با انقلاب و سرنگونی ولایت، انقلاب و مردم است.
, همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف با بیان اینکه منافقین هر از چند گاهی با اقداماتی باعث رسوایی دوباره خود در چشم عوام می‌شوند، بیان کرد: ارتباط فائزه هاشمی با سران بهائیت و منافقین کور دل نشان از درون این خانم دارد و نیت شوم ایشان دال بر مقابله با انقلاب و سرنگونی ولایت، انقلاب و مردم است.,
 
,  ,
 
,  ,
وی با اشاره به ضاله بودن فرقه بهائیت، گفت: این فرقه همان فرقه‌ای است که دستشان به خون هزاران هزار جوان بی‌گناه آلوده است ولی حال، فائزه هاشمی آن‌ها را دوست خود و افرادی بزرگ تلقی می‌کند.
, وی با اشاره به ضاله بودن فرقه بهائیت، گفت: این فرقه همان فرقه‌ای است که دستشان به خون هزاران هزار جوان بی‌گناه آلوده است ولی حال، فائزه هاشمی آن‌ها را دوست خود و افرادی بزرگ تلقی می‌کند.,
 
,  ,
 
,  ,
بانو احمدی با بیان اینکه بهائیت برای فائزه دارای ارزش است و ایشان از این رفتار و اعمال خود هیچ‌گاه پشیمان نمی‌شود، عنوان کرد: قره‌العین فرزند یک عالمی بود که با سفر به تمامی شهر های کشور به خصوص استان‌های شمالی به تبلیغ و گسترش دین بهائیت می‌پرداخت و زمانی که در سفرم به خرم آباد ایشان را دیدم ناگهان با مشاهده چهره ایشان به یاد اعمال و رفتار قره‌العین افتادم.
, بانو احمدی با بیان اینکه بهائیت برای فائزه دارای ارزش است و ایشان از این رفتار و اعمال خود هیچ‌گاه پشیمان نمی‌شود، عنوان کرد: قره‌العین فرزند یک عالمی بود که با سفر به تمامی شهر های کشور به خصوص استان‌های شمالی به تبلیغ و گسترش دین بهائیت می‌پرداخت و زمانی که در سفرم به خرم آباد ایشان را دیدم ناگهان با مشاهده چهره ایشان به یاد اعمال و رفتار قره‌العین افتادم.,
 
,  ,
 
,  ,
وی ادامه داد: قرهالعین مانند فائزه از یک خانواده روحانی بود اما با این تفاوت که پدر قرهالعین عالمی عاقل بود و با مشاهده رفتار های نابخرد فرزند خود او را طرد کرد و حتی برای فرزند خود حکم اعدام را صادر نمود.
, وی ادامه داد: قرهالعین مانند فائزه از یک خانواده روحانی بود اما با این تفاوت که پدر قرهالعین عالمی عاقل بود و با مشاهده رفتار های نابخرد فرزند خود او را طرد کرد و حتی برای فرزند خود حکم اعدام را صادر نمود.,
 
,  ,
 
,  ,
همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف تصریح کرد: تا کنون فائزه از سمت پدرش مورد سرزنش و طرد قرار نگرفته در صورتی که این فرزند با این اعمالش به حیثیت و آبروی پدرش لطمه وارد می‌کند.
, همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف تصریح کرد: تا کنون فائزه از سمت پدرش مورد سرزنش و طرد قرار نگرفته در صورتی که این فرزند با این اعمالش به حیثیت و آبروی پدرش لطمه وارد می‌کند.,
 
,  ,
 
,  ,
وی با بیان اینکه آقای رفسنجانی تنها با تبری جستن از فرزندش می‌تواند حیثیت خود را حفظ کند، افزود: تاریخ از سفرهای قره‌العین و تبلیغ بهائیت سخن گفته است و دقیقا فائزه هاشمی همان رفتارها و اقدامات قره‌العین را تکرار می‌کند.
, وی با بیان اینکه آقای رفسنجانی تنها با تبری جستن از فرزندش می‌تواند حیثیت خود را حفظ کند، افزود: تاریخ از سفرهای قره‌العین و تبلیغ بهائیت سخن گفته است و دقیقا فائزه هاشمی همان رفتارها و اقدامات قره‌العین را تکرار می‌کند.,
 
,  ,
 
,  ,
بانو احمدی ادامه داد: چهره فائزه به چهره پیشوای گروه ضاله تبدیل شده است و افرادی که برای وی هیاهو و پشتیبانی می‌کنند در حقیقت گمراه هستند و حقیقت انقلاب را فراموش کرده‌اند.
, بانو احمدی ادامه داد: چهره فائزه به چهره پیشوای گروه ضاله تبدیل شده است و افرادی که برای وی هیاهو و پشتیبانی می‌کنند در حقیقت گمراه هستند و حقیقت انقلاب را فراموش کرده‌اند.,
 
,  ,
 
,  ,
وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها قصد دارند که برای بار دیگر چهره بهائیت را در ایران مطرح کنند، تصریح کرد: بدون شک دیدارهای فائزه هاشمی با بهائیت حرکتی برای رسیدن کشور های غربی به خصوص آمریکا به نیت های شوم‌شان است که ایشان نیز با این حرکت خود سعی در تبلیغ این فرقه ضاله را دارد.
, وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها قصد دارند که برای بار دیگر چهره بهائیت را در ایران مطرح کنند، تصریح کرد: بدون شک دیدارهای فائزه هاشمی با بهائیت حرکتی برای رسیدن کشور های غربی به خصوص آمریکا به نیت های شوم‌شان است که ایشان نیز با این حرکت خود سعی در تبلیغ این فرقه ضاله را دارد.,
 
,  ,
 
,  ,
همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف با بیان اینکه این اقدام فرزند هاشمی تنها یک دیدار نبود بلکه آغازگر یک موجی از فتنه است، بیان کرد: اگر فائزه هاشمی اکنون به پشتوانه پدرش می‌تواند این چنین آزادانه به اعمال نسنجیده خود ادامه دهد در برابر عذاب خداوند و رسوایی قیامت  به پشتوانه چه کسی می‌خواهد به سلامت عبور کند.
, همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف با بیان اینکه این اقدام فرزند هاشمی تنها یک دیدار نبود بلکه آغازگر یک موجی از فتنه است، بیان کرد: اگر فائزه هاشمی اکنون به پشتوانه پدرش می‌تواند این چنین آزادانه به اعمال نسنجیده خود ادامه دهد در برابر عذاب خداوند و رسوایی قیامت  به پشتوانه چه کسی می‌خواهد به سلامت عبور کند.,
 
,  ,
 
,  ,
وی با بیان اینکه تاریخ فتنه‌ها را مشخص می‌کند، گفت: زمانی که مردم تاریخ را ورق می‌زنند فائزه و همکارانش را مورد لعن و نفریین قرار می دهند و ایشان جزء زنان پلید کشور ایران شناخته می شود.
, وی با بیان اینکه تاریخ فتنه‌ها را مشخص می‌کند، گفت: زمانی که مردم تاریخ را ورق می‌زنند فائزه و همکارانش را مورد لعن و نفریین قرار می دهند و ایشان جزء زنان پلید کشور ایران شناخته می شود.,
 
,  ,
 
,  ,
بانو احمدی با بیان اینکه جوشش خون شهدا رسوا کننده فتنه‌های  فتنه‌گران است، بیان کرد: گویندگان و مبلغان باید با صرف نظر کردن از مصلحت طلبی؛ شفاف و گویا صحبت کنند و چهره های حق و باطل را برای مردم آشکار نمایند.
, بانو احمدی با بیان اینکه جوشش خون شهدا رسوا کننده فتنه‌های  فتنه‌گران است، بیان کرد: گویندگان و مبلغان باید با صرف نظر کردن از مصلحت طلبی؛ شفاف و گویا صحبت کنند و چهره های حق و باطل را برای مردم آشکار نمایند.,
 
,  ,
 
,  ,
وی تصریح کرد: باید واقعیت‌ها ، حقایق تاریخ  و عملکرد چندین ساله این ظالمان آشکار شود.
, وی تصریح کرد: باید واقعیت‌ها ، حقایق تاریخ  و عملکرد چندین ساله این ظالمان آشکار شود.,
 
,  ,
 
,  ,
همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف با بیان اینکه فائزه یک فرد نیست بلکه یک فکر و باور غلط است، افزود: بایدبا فکر غلط مقابله شود چرا که رفتارهای این زن نشان از عقده‌های بهائیت دارد.
, همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف با بیان اینکه فائزه یک فرد نیست بلکه یک فکر و باور غلط است، افزود: بایدبا فکر غلط مقابله شود چرا که رفتارهای این زن نشان از عقده‌های بهائیت دارد.,
 
,  ,
 
,  ,
وی ادامه داد: این زن که خود را فردی عاقل و دانا تلقی می‌کند چگونه برای توجیح کار خود می‌گوید اگر مرا به زندان روانه نمی‌کردند بنده هرگز با این فرقه آشنا نمی‌شدم. مگر زمانی که با کافر همنشین می‌شوی باید باید از وی تبعیت کنید.
, وی ادامه داد: این زن که خود را فردی عاقل و دانا تلقی می‌کند چگونه برای توجیح کار خود می‌گوید اگر مرا به زندان روانه نمی‌کردند بنده هرگز با این فرقه آشنا نمی‌شدم. مگر زمانی که با کافر همنشین می‌شوی باید باید از وی تبعیت کنید.,
 
,  ,
 
,  ,
بانو احمدی با بیان اینکه فائزه هاشمی ‌سازمان منافقین را با نام سازمان مجاهدین می‌شناسند، تصریح کرد:چگونه نشست های دو روزه فائزه با هم بندیان بهائی او را به دوستی با اعضای این فرقه ضاله علاقه مند می‌ کند درصورتی که  آیا این خانم از عقاید فرقه بهائیت بی اطلاع است.
, بانو احمدی با بیان اینکه فائزه هاشمی ‌سازمان منافقین را با نام سازمان مجاهدین می‌شناسند، تصریح کرد:چگونه نشست های دو روزه فائزه با هم بندیان بهائی او را به دوستی با اعضای این فرقه ضاله علاقه مند می‌ کند درصورتی که  آیا این خانم از عقاید فرقه بهائیت بی اطلاع است.,
 
,  ,
 
,  ,
وی با بیان اینکه چادر فائزه هاشمی نمونه بارز پرچم داعش است، افزود: آیا بانویی که در لندن به دوچرخه سواری می‌پردازد می‌تواند الگوی زندگی یک زن مسلمان باشد و چادر این زن تنها پوششی برای رسیدن به مقاصد شوم است.
, وی با بیان اینکه چادر فائزه هاشمی نمونه بارز پرچم داعش است، افزود: آیا بانویی که در لندن به دوچرخه سواری می‌پردازد می‌تواند الگوی زندگی یک زن مسلمان باشد و چادر این زن تنها پوششی برای رسیدن به مقاصد شوم است.,
 
,  ,
 
,  ,

همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف در پایان عنوان کرد: افرادی که از این فرد پشتیبانی نمودند رفتار خود را مرود سنجش قرار دهند و استاندارانی که در استان‌های مختلف به پیشواز و استقبال ایشان حضور میافتند بدانند پولی که برای برنامه‌های این فرد هزینه کردند و حقوقی که دربافت می‌کنند همه از بیت‌المال بودند و استفاده شخصی و نا به جا از این اموال حرام است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه