انتخابات موی دماغ اردوغان است
اردوغان برای برقراری استبداد از مردم ترکیه همه پرسی می کند!
بعد از شکست اردوغان در رأی گیری پارلمان ترکیه برای تغییر نظام حکومتی، وی سعی دارد با سفر به اقصی نقاط ترکیه و سخنرانی های خود این تغییر سیستم را توسط همه پرسی به انجام برساند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، رسانه های ترکیه، سخنان اردوغان رئیس جمهور این کشور در جریان سفر به شهر "کوجا ائلی" واقع در شمال غربی ترکیه را پوشش وسیع خبری دادند. اردوغان در جریان این سفر با صراحتی بیش از گذشته از ضرورت عبور از سیستم پارلمانی و برقراری نظام ریاستی سخن گفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,سه حزب مخالف دولت که در مجلس ترکیه حضور دارند مخالفت خود را با تغییر نظام پارلمانی ترکیه و تبدیل آن به نظام ریاستی اعلام کرده و حتی رهبر حزب جمهوری خواه خلق بزرگترین حزب مخالف ترکیه گفته است بدون خونریزی، حزب حاکم (عدالت و توسعه) نخواهد توانست نظام ریاستی را در ترکیه برقرار کند.
,اردوغان با سفر به اقصی نقاط ترکیه و سخنرانی های متعدد سعی دارد افکار عمومی ترکیه را آماده پذیرش نظام ریاستی کند تا در رفراندوم تغییر قانون اساسی ترکیه بتواند برای این نظام از مردم رای بگیرد.
,برای چنین تغییری در قانون اساسی یا اردوغان باید حداقل 360 رای موافق در مجلس داشته باشد و یا اعلام همه پرسی کند. در حال حاضر اردوغان رای کافی را در پارلمان ندارد و به همین دلیل بیشتر روی همه پرسی متمرکز شده است.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه