فرمانده انتظامی آمل:
باند حرفهای سرقت داخل خودرو در آمل منهدم شد
فرمانده انتظامی آمل از دستگیری باند حرفهای و کشف 23 فقره سرقت محتویات داخل خودرو خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ولیالله گنجیان مقدم در گفتوگو با خبرنگار سفیر هراز به دستگیری سارقین حرفهای لوازم داخل خودرو در آمل اشاره کرد و گفت: پس از وقوع چند فقره سرقت محتویات داخل خودرو در نقاط مختلف شهرستان آمل، ماموران انتظامی با انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی سارقان، تعداد نفرات و نوع خودرو مورد استفاده آنها شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر هراز, ,
وی با اشاره به نحوه دستگیری سارقین تصریح کرد: با اعزام اکیپهایی محسوس و نامحسوس از گشتهای انتظامی و آگاهی به مناطق جرمخیز، ماموران به یک دستگاه خودروی پژو مشکوک و طی یک عملیات پلیسی، سارقان به نامهای "علیاصغر- ق"، "علیرضا- م" و " منصور- م" را در حین سرقت دستگیر کردند.
,
فرمانده انتظامی آمل در پایان با بیان اینکه تحقیقات در زمینه این پرونده ادامه دارد، خاطرنشان کرد: متهمان در بازجوییهای پلیس تاکنون به 23 فقره سرقت محتویات داخل خودرو از جمله ضبط، باند، چرخ، زاپاس، آچار،ساپ، رایانه خودرو، گوشی تلفن همراه، مدارک شناسایی و وجه نقد اعتراف کردند.
]
ارسال دیدگاه