بسیج دانشجویی شهرستان تنکابن بیانیه‌ای صادر کرده است

دیدار سیاه فائزه هاشمی با بهائیان ادامه پروژه‌های قبح‌شکنی پسابرجام

دیدار سیاه فائزه هاشمی با بهائیان ادامه پروژه‌های قبح‌شکنی پسابرجام
آقای هاشمی رفسنجانی عملکرد جناب عالی در خصوص حمایت همه‌جانبه از اقدامات هنجارشکن و براندازانِ فرزندانتان منتج به این شده است که حالا فائزه دخترتان تبدیل به نهاد و جریانی انقلاب‌ستیز شده و در اختیار اهداف شوم رژیم نحس صهیونیسم قرارگرفته تا جایی که سخنگوی جامعه بهائیان گفته با این دیدار کم‌کم تعصب درباره بهائیان در ایران شکسته می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تنکابن24، بیانیه‌ بسیج دانشجویی شهرستان تنکابن درباره دیدار اخیر فائزه هاشمی با بهائیان بدین شرح است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنکابن24,
بسم رب الشهدا

این طایفه بهائیان کافر و نجس هستند. امام خمینی (ره)

جمیع افراد فرقه بهائیت محکوم‌به کفر و نجاست هستند. امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

در ادامه پروژه‌های قبح شکنی پسابرجام شاهد دیدار یکی از اصحاب معلوم‌الحال و فتنه‌انگیز خانواده هاشمی رفسنجانی با افراد خائن بهائی که جاسوسان رژیم صهیونیستی و طاغوتی هستند، بودیم.

دیدار فائزه هاشمی با بهائیان به‌مثابه این است که جریان برانداز و نفوذی در کمال وقاحت و گستاخی دست به قبح شکنی در همه ابعاد فرهنگی، سیاسی و ... زده است.

آقای هاشمی رفسنجانی عملکرد جنابعالی در خصوص حمایت همه‌جانبه از اقدامات هنجارشکن و براندازانِ فرزندانتان منتج به این شده است که حالا فائزه دخترتان تبدیل به نهاد و جریانی انقلاب‌ستیز شده و در اختیار اهداف شوم رژیم نحس صهیونیسم قرارگرفته تا جایی که سخنگوی جامعه بهائیان گفته با این دیدار کم‌کم تعصب درباره بهاییان در ایران شکسته می‌شود.

آقای هاشمی پیشنهاد می‌شود به تاریخ بازگردید و بار دیگر در سرنوشت و سرگذشت آقای منتظری تدبر و تعمق نمایید، باشد که دیگر در مسیر گذشتگان بدعاقبت قدم نگذارید.

در ادامه از دولت توقع داریم تا هر چه سریع‌تر موضع خود را شفاف و صریح درباره این دیدار اعلام نماید تا مبادا سکوت دولتیان درباره شهادت شهدای عزیزمان در خان‌طومان سوریه و همچنین سکوتشان درباره این دیدار شوم در اذهان عمومی اقدامی برای اجرای تعهدات نانوشته برجام و هجوم شبکه‌ای نفوذ قلمداد شود.

در پایان شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان تنکابن این دیدار سیاه را شدیداً محکوم می‌کنیم و انتظار داریم با توجه به تأکیدات مراجع عظام تقلید مبنی بر پیگیری قضایی این موضوع، قوه قضاییه باصلابت و جدیت با فائزه هاشمی برخورد کرده و هر چه سریع‌تر روند قانونی این مسئله پیگیری شود.
والعاقبة للمتقین

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان تنکابن
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه