امام جمعه بروجرد:
اقدام اخیر فائزه هاشمی خیانت به دین و نظام اسلامی است
امام جمعه بروجرد گفت: اقدام اخیر فائزه هاشمی خیانت به دین و نظام اسلامی است و دستگاه قضایی باید با قاطیعت با این موضوع برخورد کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد حجت الاسلام " حسن ترابی" در خطبه های این هفته نماز جمعه بروجرد گفت: در چند روز اخیر فائزه هاشمی با یکی از سران و رهبران فرقه بهائیت دیدار می کند و این اقدام زشت خیانت به نظام و دین است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,
وی اضافه کرد: بهائیت یک فرقه سیاسی و دست ساخته انگلیس و صهیونیست است و دشمن اسلام و ایران هستند و سابقه جاسوسی دارد و از نظر فقهی همه مراجع، بهائی ها نجس هستند.
به گفته وی فائزه هاشمی به عنوانی یکی از دختران نظام به دیدار سرکرده بهائیان می رود و این عکس پخش می شود و این جرم است و دستگاه قضایی باید با قاطیعت برخورد بکند و این نه تنها اقدام علیه نظام و اسلام است بلکه خیانت به دین و کشور و خیانت به نظام اسلامی است و این فرد خائن باید به سزای خیانت خود برسد.
خطیب جمعه بروجرد اظهار داشت: بعد از دیدار این خانم همه گروه های ضد انقلاب شروع به حمایت از این فرد نمودند و جای سوال دارد که این خانواده به کجا می خواهند بروند و می خواهند انتقام از چه کسی بگیرند.
امام جمعه بروجرد در بخش دیگری از سخنان خود در راستای امنیت گفت: امنیت از مقولاتی است که ایجاد آن آثار زیادی دارد و زمینه را برای انواع فعالیت های مختلف فراهم می کند و پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور در گرو امنیت است.
وی اضافه کرد: یکی از لوازم عملی اقتصاد مقاومتی تامین امنیت و ارتقای امنیت است و سربازان گمنام در ایجاد امنیت و مقابله با عوامل نامنی نقش حساسی دارند.
حجت الاسلام ترابی اظهار داشت: اگر امروز افتخار می کنیم کشور ما امن است به برکت ابثار و فداکاری سربازان و دست اندرکاران تولید امنیت و انتظامی و نظامی است.
وی به سوم خرداد اشاره کرد و گفت:سوم خرداد پر شورترین حماسه دفاع مقدس در تاریخ است و این روزها یادآور خرداد سال 61 و نقش آفرینی رزمندگانی است که 34 سال قبل خرمشهر را با ایثار و مقاومت خود آزاد کردند و نقشه استکبار جهانی برای جدا کردن بخش هایی از خاک ایران نقش بر آب کردند و پس از ماه ها خرمشهر را به آغوش کشور بازگرداندند.
به گفته وی سوم خرداد روزی است که ملت ما شاهد خلق حماسه ای بزرگ بود و سربازان و سردمداران مقاومت و فرزندان این ملت و جوانان مخلص چنان عرصه را بر دشمن تنگ کرده اند که دشمن چاره ای جز فرار را نداشت.
وی بیان کرد: فتح خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ ماست و دشمن در خرمشهر شرایطی را به وجود آورد که همه فتح خرمشهر را غیر ممکن می دانستند اما خداوند خواست و جز معجزه چیز دیگری نبود به طوری که امام(ره) فرمود خرمشهر را خدا آزاد کرد.
امام جمعه بروجرد به سالروز عملیات حاج عمران و شهادت شهید بروجرد اشاره کرد و گفت:در عملیات حاج عمران تعداد زیادی از شهرستان بروجرد به شهادت رسیدند و دوم خرداد نیز سالروز شهادت سردار سپاه، شهید بروجردی که از مفاخر ایران اسلامی و این دیار شهید پرور است که به فیض شهادت نائل آمدند.
وی به نیمه شعبان اشاره کرد و گفت: باید مجالسی در شهر برپا شود و با مسائل مربوط به حضرت آشنا شویم و جوانان ما باید به این معارف آشنا شوند که دشمن با شبهه افکنی در باورها تردید ایجاد نکند.
به گفته وی برخی افراد متاسفانه به بهانه جشن و سرور گاهی دست به اقداماتی می زنند که خلاف است و نیروی انتظامی که محکم با این افراد سود جو برخورد کرده و بازهم مراقب باشند که چنین اقداماتی صورت نگیرید و به موقع برخورد بکنند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه