قطعی 7 ساعته خطوط تلفن و اینترنت در بشاگرد

قطعی 7 ساعته خطوط تلفن و اینترنت در بشاگرد
روز گذشته ارتباط تلفنی و اینترنتی مردم شهرستان بشاگرد با دنیا به مدت 7 ساعت قطع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بشاگرد نیوز، قطعی خطوط تلفن همراه و اینترنت در شهرستان بشاگرد از ساعت ۱۸ و نیم روز گذشته آغاز شد و تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه بامداد ادامه داشت تا شهروندان برای 7 ساعت از دسترسی به خطوط همراه و اینترنت محروم باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بشاگرد نیوز, .,

 

,

در روزگاری که همه امور می رود تا بر اساس اینترنت پایه ریزی شود، قطعی این فناوری می تواند ارتباط انسان با دنیا را قطع کند ولی این نخستین بار نیست که قطعی های چند ساعته خطوط اینترنت و تلفن های همراه در شهرستان بشاگرد رخ می دهد و مشکلاتی را ایجاد می کند که در کنار کندی اینترنت، اعتراض بیش از پیش شهروندان را باعث شده است.

, .,

 

,

سابقه قطعی تلفن و اینترنت در شهرستان بشاگرد حتی به ۷۲ ساعت نیز رسیده است و گویا این مشکل ریشه همیشگی دارد و حل شدنی نیست.

,

 

,

گفتنی است که شرکت مخابرات شهرستان بشاگرد هنوز دلیل قطعی 7 ساعته خطوط تلفن همراه و اینترنت را در این شهرستان اعلام نکرده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه