دومین همایش نگار اردیبهشت در نکا برگزار شد
دومین همایش نگار اردیبهشت با افتتاح نمایشگاه آثار هنرمندان خوشنویس شرق مازندران در نکا برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیک نکا، دومین همایش نگار اردیبهشت با حضور اساتید شناخته شده هنر خوشنویسی و شعر کشور با شرکت هنرمندان خوشنویس و شاعران منطقه شرق مازندران در سالن همایشهای اداره فرهنگوارشاد اسلامی نکا برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک نکا,در این همایش مهدی روحی مدیر فرهنگوارشاد اسلامی نکا با اشاره به مشارکت افراد و دستگاههای مختلف، این برنامه را مختص هنرمندان دانست و اظهار کرد: برنامهریزی ابتدایی جهت برگزاری این مراسم در روز 23 اردیبهشت بود تا با شاهنامهخوانی همراه شود.
,وی دوره بعدی این همایش را در سال آینده و در شهرستان گلوگاه خواند و افزود: هدف از برگزاری چنین برنامههایی آشنا شدن جامعه و هنرمندان با مقوله شعر و ادبیات و معرفی خوشنویسی به عنوان یک هنر اصیل ایرانی به جامعه است.
,در این همایش که از سخنان اساتید شعر و هنر خوشنویسی در آن استفاده شد، علاوه بر شعرخوانی، اجرای موسیقی محلی و موسیقی سنتی، از خانواده هنرمند برجسته عرصه خوشنویسی شهرستان نکا استاد غلامرضا نوری نیز تجلیل شد.
,پیش از شروع همایش نگار اردیبهشت، نمایشگاه آثار هنرمندان خوشنویس شهرهای نکا، بهشهر و گلوگاه در نگارخانه اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان نکا افتتاح شد و در معرض دید علاقهمندان قرار گرفت.
,مدیر فرهنگوارشاد اسلامی نکا درخصوص این نمایشگاه به خبرنگار پیک نکا، گفت: این نمایشگاه شامل بیش از 50 اثر از 15 هنرمند خوشنویس و طراح شرق مازندران است که تا روز 6 خرداد به مدت یک هفته پذیرای علاقهمندان است.
,شایان ذکر است در این دوره اساتید بهنام کشوری در عرصه هنر خوشنویسی و شعر و ادب پارسی مانند استاد موسوی بلده، سهیل محمودی، اسرافیل شیرچی، رسول مرادی، غلامرضا رضایی و همایون حاجمحمدحسینی نیز حضور پیدا کردند و به قرائت قرآن و شعر، سخنرانی و آوازهخوانی نیز پرداختند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه