تیم انجمن علمی معماری قهرمان شد؛
مسابقات سازه های ماکارونی دانشگاه آزاد ماهشهر+ تصاویر
در پایان سازه ی ماکارونی تیم انجمن علمی معماری با تحمل وزن ۱۸۵کیلوگرم، مقام اول این دوره از مسابقات را از آن خود کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از “موج چهارم”:با همکاری انجمن علمی معماری و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ماهشهر، دومین دوره ی مسابقات سازه های ماکارونی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “موج چهارم”:, موج چهارم,در این دوره از مسابقات که در سالن آمفی تئاتر دانشکده ی پلیمر این واحد دانشگاهی برگزار شد، ۳ تیم ماموت، انجمن علمی معماری و پل اهواز به رقابت پرداختند.
در حالی که رئیس دانشکده ی پلیمر به همراه ۳ تن از اساتید دانشگاه، داوری این مسابقات را بر عهده داشتند، در پایان سازه ی ماکارونی تیم انجمن علمی معماری با تحمل وزن ۱۸۵کیلوگرم، مقام اول این دوره از مسابقات را از آن خود کرد و تیم های ماموت و پل اهواز به ترتیب حائز رتبه های دوم و سوم شدند.
گفتنی است طبق قوانین این دوره، حداکثر طول پل در این دوره از مسابقات ۱متر و حداقل ۵۰ سانتی متر و عرض آن ۵ سانتی متر بود.
ایمیل سایت خبری – تحلیلی موج چهارم جهت ارسال اخبار :
در این دوره از مسابقات که در سالن آمفی تئاتر دانشکده ی پلیمر این واحد دانشگاهی برگزار شد، ۳ تیم ماموت، انجمن علمی معماری و پل اهواز به رقابت پرداختند.
,در حالی که رئیس دانشکده ی پلیمر به همراه ۳ تن از اساتید دانشگاه، داوری این مسابقات را بر عهده داشتند، در پایان سازه ی ماکارونی تیم انجمن علمی معماری با تحمل وزن ۱۸۵کیلوگرم، مقام اول این دوره از مسابقات را از آن خود کرد و تیم های ماموت و پل اهواز به ترتیب حائز رتبه های دوم و سوم شدند.
,گفتنی است طبق قوانین این دوره، حداکثر طول پل در این دوره از مسابقات ۱متر و حداقل ۵۰ سانتی متر و عرض آن ۵ سانتی متر بود.
,, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
ایمیل سایت خبری – تحلیلی موج چهارم جهت ارسال اخبار :
, , [email protected], [email protected], , [email protected], [email protected],]
ارسال دیدگاه