مخترع تالشی اختراع خود را در اختیار شهرداری تالش قرار می هد
جلسه تفاهم شهرداری تالش و مهندس میلاد تنهایی مخترع تالشی جهت استفاده از اختراعات این جوان در نورپردازی درختان و چراغانی سطح شهر و طرح های ساحلی برگزارشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر ؛سید حمید موسوی معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری تالش،مسئول پارک علمی و فناوری تالش، شهردار تالش و مهندس میلاد تنهایی مخترع و نخبه جوان تالشی در محل دفتر کار معاونت عمرانی جهت برقراری تفاهم بین مهندس میلاد تنهایی جهت استفاده از اختراعات این جوان در نورپردازی درختان و چراغانی سطح شهر و طرح های ساحلی برگزارشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر,تنهایی مخترع پروژکتورهای روشنایی فوق کم مصرف LED که ۹۰% بهینه سازی مصرف انرژی نسبت به پروژکتورهای مشابه در بازار دارد می باشد .
,در این جلسه موسوی با بیان این که مهندس فتح اللهی؛ فرماندار تالش آمادگی کامل خود را در جهت حمایت از نخبگان و جوانان شهرستان تالش اعلام کرده است؛ اظهار داشت: فرمانداری تالش در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و ریاست جمهور که همواره تاکید بر اقتصاد مقاومتی و حمایت از نخبگان و جوانان دارند قدم بر می دارد چرا که کلید پیروزی جوانان هستند.
,وی در بخش دیگری از سخنانش از نخبگان به عنوان سرمایه های اجتماعی و فرهنگی یاد کرد و افزود: حمایت از این قشر ضروری است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه