استاندار سمنان:

بحث انتقال آب خزر به استان سمنان به طور کامل قطعی است

بحث انتقال آب خزر به استان سمنان به طور کامل قطعی است
استاندار سمنان با بیان اینکه بحث انتقال آب خزر به استان سمنان به طور کامل قطعی است، گفت: برای تامین لوله برای انتقال آب خزر به استان سمنان، به طور حتم از محصولات این واحد تولیدی استفاده می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، محمدرضا خباز در در آیین کلنگ‌زنی  بزرگترین مجتمع تولیدی پلی اتیلن استان سمنان در شهرک صنعتی این شهر، با تاکید براینکه باید تمام فعالیت ها در مسیر اجرای اقتصاد مقاومتی باشد، گفت: مردم تلاش کنند اقتصاد را مبنای خودکفایی کشور قرار دهند از این طریق، مانع پیشرفت برنامه های دشمن در زمینه اقتصادی علیه ایران اسلامی شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,

 استاندار سمنان یکی از اهداف اصلی اقتصاد مقاومتی، را خودکفا شدن کشور در همه زمینه ها عنوان کرد و افزود: وظیفه همه دستگاه هاست تا به سرمایه گذاران کمک کنند و زمینه فعالیت آنان فراهم باشد.

,

وی با اشاره به اینکه ایجاد و راه اندازی هر واحد تولیدی در استان سمنان سبب خرسندی است، اظهار کرد: واحدهای تولیدی علاوه بر مشارکت و تولید در محصولاتی که باعث رشد اقتصادی کشور می شود، زمین‌ساز اشتغال برای جوانان هستند.

,

به گفته استاندار سمنان، در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، همه مردم موظف هستند تا از کالای داخلی حمایت کنند.

,

خباز با بیان اینکه بحث انتقال آب خزر به استان سمنان به طور کامل قطعی است، گفت: برای تامین لوله برای انتقال آب خزر به استان سمنان، به طور حتم از محصولات این واحد تولیدی استفاده می شود.

,

وی  با تاکید براینکه تمامی دستگاه های اجرایی کمک به سرمایه گذاران را در دستور کار قرار دهند، افزود: این افراد باعث اشتغال زایی بیشتر، تولید و خودکفایی کشور می شوند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه