تشکر فغانی از رئیس کمیته المپیک

تشکر فغانی از رئیس کمیته المپیک
داور بین‌المللی کشورمان گفت: از کیومرث هاشمی تشکر می‌کنم که در حالی‌که خیلی‌ها به ما وعده می‌دادند طی چهار روز سیستم رادیویی جدید برای ما فراهم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا فغانی در گفت‌وگو با فارس، در خصوص دیدار با کیومرث هاشمی و شاهرخ شهنازی رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: با لطفی که آقایان هاشمی و شهنازی به ما داشتند، هر 11 داور ایرانی که در رشته‌های مختلف ورزشی در المپیک 2016 حضور دارند، طی جلسه‌ای با رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک شرکت کردیم و موارد مختلفی مطرح شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: در این نشست صمیمانه همه داوران با مدیران ارشد کمیته ملی المپیک صحبت کردند و به نوعی درد و دل‌های خود را با این آقایان درمیان گذاشتند. ما سه داور فوتبال حاضر ر المپیک هم گفتیم که سیستم رادیویی فرسوده‌ای داریم که آقای هاشمی طی چهار روز هزینه خرید سیستم رادیویی جدید را به ما داد و خوشبختانه این سیستم رادیویی به‌دست ما رسیده است.

,

داور بین‌المللی کشورمان خاطرنشان کرد: سیستم رادیویی قبلی ما کهنه و فرسوده بود که با همکاری و تلاش آقای هاشمی سیستم جدید و مدرنی به‌دست ما رسید. همچنین در این جلسه مقرر شد تمام امکاناتی که مربیان و ورزشکاران حاضر در المپیک از آن بهره می‌برند در اختیار 11 داور ایرانی هم قرار بگیرد که بابت این موضوع هم از آقایان هاشمی و شهنازی تشکر می‌کنیم.

,

فغانی تصریح کرد: از طرف خودم و سایر همکارانم در آقای هاشمی تشکر ویژه‌ای دارم که در حالی‌که خیلی‌ها فقط به ما قول می‌دادند، اما خیلی زود این مسئله را برای ما فراهم کرد و می‌توانیم از این سیستم جدید و مدرن استفاده کنیم. امیدوارم عملکرد خوبی در رقابت‌های المپیک داشته باشیم و ورزشکاران ایرانی هم با حمایت‌های خوبی که کمیته ملی المپیک از آنها انجام داده، عملکرد درخشانی را در المپیک 2016 از خود به‌جای بگذارند.

,

انتهای پیام/ر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه