نمایش تئاتر «خدای کشتار» در لنگرود به کار خود پایان داد + تصویر

نمایش تئاتر «خدای کشتار» در لنگرود به کار خود پایان داد + تصویر
نمایش تئاتر «خدای کشتار» به نویسندگی «یاسمینا رضا» از ۳۰ اردیبهشت تا 1 خرداد در آمفی‌تئاتر اداره ارشاد لنگرود به روی صحنه رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر، نمایش تئاتر «خدای کشتار» به نویسندگی «یاسمینا رضا» و با ترجمه و کارگردانی «علیرضا کوشک جلالی» از روز پنج شنبه ۳۰ اردیبهشت تا 1 خرداد در آمفی‌تئاتر اداره ارشاد لنگرود به روی صحنه رفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لنگرخبر, لنگرود,

این تئاتر توسط گروه تئاتر دانش آموختگان سمپاد و به تهیه کنندگی عامر عظیمی و با هنرمندی تارا قاسمی نژاد،مرتضی جهانی، عامر عظیمی و شکوفه داودی به روی صحنه رفت.

,

علیرضا کوشک جلالی، کارگردان صاحب نام تئاتر ایران در حاشیه اولین شب این اجرا با گلایه از برخی برخوردهای صورت گرفته از جمله عدم امکان انجام تبلیغات شهری گفت: فکر می کردم بعد از نمایش رعنا که موفقیت‌هایی داشت، حمایت بهتری از سوی ارگان های مختلف دولتی صورت بگیرد اما… یاد گرفتم که از کسی توقعی نداشته باشم و کار خودم را انجام دهم.

,

کوشک جلالی در پاسخ به این سوال که چرا لنگرود را برای اولین اجرای این نمایش در گیلان انتخاب کرد، گفت: «رعنا» اولین کاری بود که در استان گیلان و درشهر لنگرود انجام دادم و دوست داشتم این سنت را ادامه دهم.

, لنگرود, لنگرود]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه