اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت خمین گفت:

147مورد حیوان گزیدگی در خمین واکسیناسیون شد

147مورد حیوان گزیدگی در خمین واکسیناسیون شد
امسال 147مورد حیوان گزیدگی در این شهرستان اتفاق افتاده که همه آنها در سه نوبت واکسیناسیون و درمان شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیارآفتاب،سید ˈایرج هاشمیˈ روزدوشنبه در کارگروه حیوانات ناقل گفت: 85درصد از این بیماران با سگ های گله خانگی دچار گزیدگی شده بودند که با اقدامات درمانی به موقع درمان شدند .

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیارآفتاب,


وی با بیان اینکه این آمار نسبت به سال گذشته سه مورد افزایش نشان می دهد تصریح کرد: افرادی که از حیوان های خانگی، گربه و یا سگ نگهداری می کنند و یا افرادی که برای نگهداری گله از سگ استفاده می کنند، باید مبحث واکسیناسیون هاری این حیوانات را جدی بگیرند.

هاشمی بابیان اینکه وجود سگ های ولگرد درمناطق روستایی و گزش احتمالی انسان توسط آنان، خطر ابتلا به بیماری هاری را افزایش خواهد داد، گفت: در آستانه نوروز و ورود میهمان های نوروزی به روستاهای این شهرستان احتمال بروز حیوان گزیدگی بیشتر است.

مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت خمین افزود: در این روستاها و یا مناطقی که احتمال حضور سگ های ولگرد زیاد است، میهمان ها آن مناطق باید سعی کنند از حرکاتی که باعث تحریک و حمله این حیوانات می شود، خود داری کنند.

هاشمی افزود: اگر چه شبکه بهداشت ودرمان این شهرستان از آمادگی کامل برای هر گونه حادثه و یا حیوان گزیدگی برخوردار است اما پیشگیری بهتر از درمان است .

در این کارگروه مسوول خدمات شهری شهرداری خمین گفت: طی امسال 475غلاده سگ ولگرد در این شهرستان توسط پیمانکاران شهرداری در دو مرحله اتلاف شد.

ˈمحمد چوگری ˈافزود: برای اتلاف هر سگ شهرداری 800تا 850میلیون ریال اعتبار هزینه کرده است افزود: با توجه به افزایش تعداد سگهای ولگرد و مزاحمت های بسیاری برای شهروندان و از طرف دیگر آلودگی های محیطی در سطح شهر شهرداری در این باره وارد عمل شده است.

وی با اشار به دستورالعمل جدیدی که برای جمع آوری سگهای ولگرد در سطح کشور مشخص شده است افزود: پیش از این شهردارها با اقدام سریع به منظور اتلاف سگهای ولگرد با روشهای گوناگون اقدام می کردند که با وجود دستورالعملی که برای زنده گیری و مرگ با ترحم این دسته از حیوانات به صورت ملی اعلام شده این روند جمع آوری با دقت بیشتری در حال انجام است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه