فرمانده ناحیه مقاومت بسیج هیرمند:
حماسه آزاد سازی خرمشهر برگ زرینی از دوران هشت سال دفاع مقدس است
سرهنگ پاسدار رضایی گفت: امروزه وظیفه ی همه ی ما گام برداشتن در مسیر ولایت و فرمان برداری از فرمانده کل قوا است تا بتوانیم در راه اسلام و حفظ ارزش های انقلاب جانبازی کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای هیرمند؛صبحگاه مشترک نیروهای مسلح نظامی، انتظامی و گردان های بیت المقدس به مناسبت سوم خرداد ماه آزادسازی خرمشهر در ناحیه بسیج سپاه شهرستان هیرمند برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای هیرمند,در این مراسم سرهنگ پاسدار جواد رضایی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هیرمند گفت: امروز سالروز فتح ارزش ها است و باید در این روز مقدس سلامی به رزمندگانی فرستاد که در عرصه پیکار فتح الفتوحی دیگر را رقم زدند و با نام مقدس علی بن ابیطالب شکفتند و حماسه ای به دنیا نشان دادند که باعث شادمانی قلب آزاد مردان گردید.
,وی افزود: بی شک حماسه آزاد سازی شهر مقاومت برگ زرینی از دوران هشت سال دفاع مقدس می باشد که عزت و بزرگی را به صورت امانت به ما سپردند.
,رضایی بیان داشت: امروزه پیام ما به دشمنان اسلام این است اگر آن روز در عرصه پیکار در هشت سال مردم از غیرت خود دفاع کردن امروز نیز جوانان و آحاد مردم این سرزمین گوش به فرمان ولایت هستند و همانطور که رهبر کبیر انقلاب فرمودند با هوشیاری و با شناخت خائن جلوی نفوذ دشمنان و تفکر آنان را خواهند گرفت.
,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه هیرمند اظهار داشت: امروزه وظیفه ی همه ی ما گام برداشتن در مسیر ولایت و فرمان برداری از فرمانده کل قوا است تا بتوانیم در راه اسلام و حفظ ارزش های انقلاب جانبازی کنیم.
,حجت الاسلام نمازی نیز در این مراسم بیان داشت: قرآن کریم مسیر ما را در دوراهی سازش با دشمنان و مقاومت مشخص کرده است قدم اول در انجام هر کاری شناسایی هدف و هدف گذاری است.
,وی افزود: اگر کسی بخواهد به دشمنان و مستکبرین تکیه کند قطعا گرفتار خشم الهی خواهد شد و در آتش جهنم میسوزد و در چنین شرایطی همانطور که در قرآن کریم می فرمایند یاری خداوند از ما گرفته میشود و اوج ذلت و شکست را تجربه خواهیم کرد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه