سوم خرداد نماد غرور و مقاومت ایرانیان است
امام جمعه دامغان گفت: جنگ 8 ساله نشان داد که امکان ندارد ایران اسلامی مورد هجوم قرار بگیرد و سر خم کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسینیان امام جمعه شهرستان دامغان در سالروز سوم خرداد، گفت: 3 خرداد ماه سالروز فتح خرمشهر و یادآور حماسه های نیروهای نظامی، ارتش و سپاه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک دامغان,وی افزود: دشمنان از آن روز تا کنون دست از حربه های خود بر نداشته و نخواهند داشت به گونه ای که در حوزه نظامی با شکست مواجه شدند و جنگ 8 ساله نشان داد که امکان ندارد ایران اسلامی مورد هجوم قرار بگیرد و سر خم کند.
,حجت الاسلام حسینیان تصریح کرد: انقلاب مخملی راه دیگر دشمن برای اعمال نفوذ به ایران بود که با راه انداختن فتنه 88 نیز هیچ راهی از پیش نبرد و شکست خورد.
,وی به تشکیل فرقه ها اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از راهکارهای دشمن ایجاد فرقه های مذهبی و تفرقه بین شیعه و سنی بود که ما همچنان با انجام وحدت و همدلی در کشور دشمن را ناکام گذاشتیم.
,حسینیان اظهار داشت: پس از جریانات پسابرجام دشمن توقع داشت بتواند به راحتی در ایران رفت و آمد کند و از راه مجذوب سازی، علایق و سلیقه های غربی را در ایران حاکم کند اما با درایت مسئولین و مقام معظم رهبری کاری از پیش نبرد.
,وی افزود: پس از امتحان راه های گوناگون دشمن به شبیخون فرهنگی اقدام کرده است اما باید بدانند ما ملتی آزموده هستیم و آزموده را آزمودن خطاست پس دشمنان از راه شبیخون فرهنگی نیز به جایی نخواهند رسید.
,امام جمعه شهرستان دامغان عنوان کرد: ملت ایران ملتی توانمند و با صلابت است و با نشان دادن توان موشکی و نظامی خود به دنیا ثابت کرد که هیچ گاه اجازه نخواهد داد دستاوردهای نظام و خون شهدا پایمال شود.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه