افتتاح اداره دامپزشکی در شهرستان فردیس
اداره دامپزشکی شهرستان فردیس با حضور فرماندار شهرستان فردیس و سایر مسئولین در خیابان دهبانی شهرک منظریه افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فردیسان،به دنبال شهرستان شدن فردیس و استقرار ادارات در این شهرستان، اداره دامپزشکی شهرستان فردیس با حضور فرماندار شهرستان فردیس در خیابان دهبانی شهرک منظریه افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فردیسان,علی زمانی فرماندار شهرستان فردیس در این مراسم گفت:شهرستان فردیس فاقد کشتارگاه می باشد و ۱۲۰ واحد عرضه کننده گوشت در شهرستان فردیس فعال می باشند و با توجه به این که در مناطقی از مشکین دشت نگهداری دام به صورت سنتی فعال می باشند بایستی مورد نظارت قرار گیرند.
,وی در ادامه بر اهمیت اداره دامپزشکی اشاره کرد و گفت: عرضه گوشت ناسالم به سالن های غذاخوری و رستوران ها که مورد استفاده ی عموم مردم هستند و با سلامت شهروندان در ارتباط است اهمیت زیادی دارد و لذا با استقرار این اداره نظارت و دقت کافی بر عرضه گوشت در شهرستان فردیس انجام خواهد شد.
,زمانی در پایان ارتباط اداره دامپزشکی با دستگاههایذیربط و مردم به منظور دریافت گزارش از تخلفات صورت گرفته را لازم و ضروری برشمرد.
,لازم به ذکر است که محمد مهدی راهنورد به عنوان رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فردیس منتصب شد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه