دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام در خرم آباد:
سوم خرداد 61 تثبیت استقلال ایران بود
دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آزادی خرمشهر، ثبیت استقلال ایران بود و این حرف واقعیتی است که قابل اثبات است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرافلاک سردارمحسن رضایی؛ دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام و از فرماندهان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس درمراسم گرامی داشت سالروز آزاد سازی خرمشهر و عملیات حاج عمران ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت:آزاد سازی خرمشهر و هم چنین روزهای مقاومت بی نظیر و تاریخی تیپ 57 حضرت ابوالفضل(ع) درارتفاعات 2519 درعمق خاک عراق حادثه تاریخی عجیبی برای رزمندگان لرستان رقم زد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرافلاک,وی افزود: بدون مطالعه نبرد ارتفاعات 2519 نمی تواند رزمندگان تیپ 57 لرستان را شناخت.
,سردار رضایی با اشاره به پیام رهبری که بعد از عملیات حاج عمران فرمودند: رزم مردان لر بیش از آن که شنیدنی باشد دیدنی است خاطرنشان کرد: منظور از این رزم دیدنی رزم درهمان قلل سربه فلک کشیده 2519 می باشد که برگ دیگری از تاریخ حماسه مردان لر را نشان می دهد.
,
این فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: ما حسینی وارد جنگ شدیم و حسینی هم از جنگ بیرون آمدیم؛ و امروز ما باید زینب وار این فلسفه مقاومت در برابر استکبار را برای نسل های بعد توضیح بدهیم، وظیفه ما کار زینبی است.
,وی اظهار داشت: دفاع مقدس عاشورا که پایان یافته است ولی عاشوراها ی دیگر در سر تا سر جهان درعراق ،یمن و سوریه وجود دارد که هم باید در عاشوراهای امروز باشیم و هم عاشورای دفاع مقدس را بیان کنیم.
,دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگرچه ما در در 22 بهمن 57 با شعار استقلال، آزادی جمهوری اسلامی پیروز شدیم اما سوم خرداد 61 عید استقلال است چراکه استقلال ما تا تثبیت شد چند سال طول کشید.آزادی 22 بهمن بود اما جمهوری اسلامی و استقلال ماه ها و سال ها طول کشید.
,وی تأکید کرد: آزادی خرمشهر ثبیت استقلال ایران بود و این حرف واقعیتی است که قابل اثبات است.
,سرداررضایی با بیان این که عید استقلال در فتح خرمشهر و گرفتن غنایم جنگی و 20 هزار اسیر از عراق فراتر از ابعاد مادی است گفت: این که با تکیه بر جوانان خودمان توانستیم بعد از 200 ،300 سال سر پا بایستیم بزرگ ترین ویژگی سوم خرداد بود.
,این پیشکسوت دوران دفاع مقدس با اشاره به این که عملیات حاج عمران امتحان توانایی ما در برابر صدام بودگفت: درعملیات حاج عمران تیپ ها و لشکرهایی از سپاه وارتش داشتیم اما نتوانستند در منطقه حاج عمران مقاومت کنند باید از نیروهایی که اشراف به مناطق کوهستانی داشتنداستفاده می کردیم لذا به فرماندهان تیپ 57 لرستان با این که برای انجام عملیات در سمت شاخ شمیران منطقه در بندی خان مستقر بودند؛ برای استقرار در ارتفاعات 2519 عراق نامه زده شد.
,سردار رضایی خاطرنشان کرد:ما بارها با سردار نوری و حاج کشکولی تماس گرفتیم و تقاضا می کردیم که مقاومت کنند و صدام را بشکنند.
,وی در رابطه با آمار شهدا لرستان در عملیات حاج عمران گفت:غریب به 40 درصد شهدای پاسدار سپاه لرستان در کل جنگ در همین عملیات حاج عمران شهید شدند.
,
سرلشگر رضایی با بیان این که آزادی سازی خرمشهر،کربلای 4 و 5 درس ها وعبرت های خیلی عجیبی دارد گفت: این آمار از شهدادر حاج عمران یک فضای ناامیدی حاکم کرده بود برای حذف تیپ 57 اما من گفتم این تیپ باید به لشگر ارتقا پیدا کند و الحمدالله در کربلای 4 که تمام تیپ و لشگر ها عقب آمدند تنها یکی دو تا تیپ داشتیم مثلثی ها و جاده شلمچه را عبور کردند و یکی از آن ها لشگر 57 لرستان بود.
,دبیرتشخیص مصلحت نظام گفت:انقلاب اسلامی در راه خودش با ارزش ها ،فرهنگ و لباس خودش پیروز است معجزه انقلاب این است که در راه خود حرکت کند،ما باید با ادبیات خودمان حرکت کنیم اما می توانیم از تجربه جهانی و روابط جهانی استفاده کنیم.
,وی یادآور شد: علت این که امروز به ارزش های انقلاب توهین می کنند این است که نمی خواهند راه انقلاب ادامه داشته باشد.
,سرلشگر رضایی امید نبستن به خارج از مرزها و اتکای به جوان های خودمان، بیان عبارت ما می توانیم بجای من می توانم ،خلاقیت، نوآوری استفاده از فکر و اندیشه برای عبور از موانع را سه خصلت و ویژگی مهم انقلاب اسلامی و معجزه خرمشهر عنوان کرد.
,وی دررابطه با عبارت ما می توانیم به عنوان دومین ویژگی معجزه فتح خرمشهر گفت: امروز هم در بحث اقتصاد مقاومتی یک جناح نمی تواند به تنهایی مسئله را حل کند.دولت باید از همه جناح ها ،کارشناس ها و توانایی ها استفاده کند.
,سردار رضایی با بیان این که محور ما می توانیم رهبری است که شجاعانه در برابر قدرت های جهان ایستاده ادامه داد:اگر گفتیم ما می توانیم نصرت الهی می آید، ما می توانیم تفرقه و اختلاف را ازبین می برد، انگیزه خدایی ایجاد می کند و هدف برای مردم می شود.
,وی افزود: قرآن در سه جا می فرماید حیات دنیا شما را فریب ندهد، به خدا مغرور نشوید که این به خدا مغرور نشوید خطاب به مونین است که فکر نکنید اگر نصرت الهی آمددیگر شما باید دست روی دست بگذارید.
,دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص سه مصوبه برجام گفت:ما سه مصوبه برجام داریم که مصوبه شورای امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی هر کدام ضعف هایی دارند اما مصوبه رهبری مشروط است.
,وی در رابطه با لغو تحریم های دشمنان علیه ملت ایران بعد از برجام گفت: تحریم را روی کاغذ برداشتند اما در عمل نه؛آزادی خرمشهر و مقاومت رزمندگان درارتفاعات 2519 به ما فهماند که اگر در یک دستمان موشک نباشد با یک دست به تنهایی نمی توان مذاکره کرد و پیروز شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه