مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اعلام کرد:
قزوین میزبان چهارمین دو سالانه خوشنویسی ایران
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: چهارمین دو سالانه خوشنویسی کشور شهریور ماه به میزبانی قزوین برگزار میشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاخص، اکبر اسکندرینژاد با اعلام اینکه چهارمین دو سالانه خوشنویسی کشور شهریور ماه در قزوین برگزار می شود، اظهار کرد: این دو سالانه به احتمال زیاد در هفته قزوین برگزار خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص,مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین تصریح کرد: چهارمین دوره این دو سالانه با بزرگداشت اسطوره برجسته تعلیق،خواجه اختیار معروف به منشی گناباد برگزار می شود.
,این مسئول خاطرنشان کرد: استان قزوین افتخار برگزاری ۲ دوره دوسالانه خوشنویسی بین المللی و یک دوره دوسالانه خوشنویسی کشور را بر عهده داشته به عنوان پایتخت خوشنویسی کشور معرفی شده است.
,اسکندری نژاد هدف از این دوسالانه را شناساندن و بهره مند شدن علاقه مندان به هنر خوشنویسی عنوان کرد.
,وی تاکید کرد: برگزاری دوسالانه خوشنویسی از مهمترین رخدادهای خوشنویسی در کشور است و برگزاری آن سبب ارتقاء سطح کیفی هنرمندان خوشنویس شده است.
,در سومین دوسالانه خوشنویسی قزوین ۱۲ نفر در رشته نستعلیق، هفت نفر در شکسته نستعلیق، پنج نفر ثلث، پنج نفر نسخ، انتخاب و معرفی شدند که از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به منتخبان لوح و تندیس جشنواره و جوایز نقدی اهداء شد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه