مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان؛

۸۵ مدرسه با ۲۶۲ کلاس درس تخریبی در میناب وجود دارد

۸۵ مدرسه با ۲۶۲ کلاس درس تخریبی در میناب وجود دارد
با حضور مدیرکل نوسازی مدارس استان کلنگ مدرسه ۶ کلاسه در روستای دودو بخش بندزرک میناب به زمین زده شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میناب جنوب، قاسمی مدیرکل نوسازی مدارس استان هرمزگان در مراسم آئین کلنگ زنی مدرسه ۶ کلاسه در روستای دودو بخش بندزرک میناب گفت: ۸۵ مدرسه تخریبی با ۲۶۲ کلاس درس در شهرستان میناب وجود دارد که مبلغی بالغ بر ۵۲ میلیارد تومان برای تخریب و احداث آنها لازم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , میناب جنوب, ، قاسمی مدیرکل نوسازی مدارس استان هرمزگان در مراسم آئین کلنگ زنی مدرسه ۶ کلاسه در روستای دودو بخش بندزرک میناب گفت: ۸۵ مدرسه تخریبی با ۲۶۲ کلاس درس در شهرستان میناب وجود دارد که مبلغی بالغ بر ۵۲ میلیارد تومان برای تخریب و احداث آنها لازم است.,


وی افزود: دبستان ۶ کلاسه شهید دستغیب روستای دودو یکی از همین مدارس تخریبی است که امروز کلنگ احداث آن به زمین زده شد تا پس از تخریب کار ساخت شروع شود .

,
,


قاسمی ادامه داد: این دبستان در زمینی به مساحت ۲ هزار و 500 متر مربع و با اعتبار ۸۱۲ میلیون تومان توسط بنیاد برکت در کوتاه ترین زمان احداث خواهد شد.

,
,


مدیرکل نوسازی مدارس اضافه کرد: طی سه سال گذشته ۵۱۱ کلاس درس تخریب و بازسازی شده و در حال حاضر ۱۶۶ پروژه با ۸۱۱ کلاس درس در استان با اعتباری بالغ بر ۱۳۵ میلیارد تومان در نوبت تخریب و بازسازی هستند .

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه