جهاد امروز کمک به تولید کنندگان است
امام جمعه تفرش با اشاره به اینکه جهاد امروز کمک به تولید کنندگان است،گفت:با رفع مشکلات و ترویج فرهنگ کار در تولید بیشتر محصولات داخل کشور گام برداشته شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای تفرش، همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر، مراسم گرامیداشت "حماسه فتح و اقتصاد مقاومتی" در سالن اجتماعات اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی تفرش برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش, ندای تفرش,معصومی مسئول امور ایثارگران سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: ادامه راه شهدا یک وظیفه است که می بایست با قدرت و اقتدار به وصایا و اهداف آنها عمل کنیم.
,,

, معصومی از انتخاب شهید شاخص در سازمان جهاد کشاورزی در سال 95 خبر داد.
,,
حجت الاسلام محمد مومنی امام جمعه تفرش گفت: به فرموده امام خمینی(ره)، فتح خرمشهر فتح خاک نیست بلکه فتح ارزشها است. پس از حماسه فتح خرمشهر و نشان دادن اقتدار رزمندگان، ادبیات کشورهای دیگر نسبت به ایران عوض و موضع ایران از تدافعی به آفندی تبدیل شد.
,,

, مومنی با اشاره به نشانه های انسانهای مخلص اظهار کرد: این نیروها عاشق خداوند و نسبت به کفار سرسخت هستند. نسبت به مومنین متواضع بوده و همواره در حال جهاد هستند.
,وی یکی از معضلات تولیدکنندگان را وجود بروکراسیهای اداری دانست و افزود: جهاد امروز این است که به تولید کنندگان کمک شود و آنها گرفتار ورق بازی نشوند. با رفع مشکلات و ترویج فرهنگ کار در تولید بیشتر محصولات داخل کشور گام برداشته شود.
,,
علی میرزایی فرماندار تفرش گفت: مقاومت مردم خرمشهر حماسه ای از یاد نرفتنی است چراکه مردم این شهر در حالی با دست خالی به مبارزه با دشمن پرداختند که از پیش برای این تهاجم و تجاوز آمادگی نداشتند. آنها با سلاح عزم و ایمان به مکتب و عشق و علاقه به میهن اسلامیشان با با کمترین امکانات چنان مقاومتی کردند که در تاریخ بی نظیر ماند.
,

,
میرزایی اظهار کرد: به اعتقاد کارشناسان نظامی مقاومت بی سابقه ای که در خرمشهر انجام شد هرگز با دیگر مقاومت ها قابل مقایسه نبوده و نیست.
وی افزود: خرمشهر برای ملت ما تنها یک شهر نیست، بلکه تاریخ گویای پایداری، ایثار و جاودانگی انقلاب اسلامی است. از این رو سوم خرداد و فتح این شهر آیینه گویای از تاریخ و جغرافیای دفاع مقدس و جهاد آگاهانه و شجاعت مظلومانه این ملت است.
فرماندار تفرش بیان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی با تکیه بر محاسبات غلط مادی و غفلت و فراموشی از الطاف خفیه الهی شکست و ذلتی باور نکردنی از این فتح الفتوح را چشیدند.
میرزایی ادامه داد: امام خمینی(ره) درباره توجه خاص حضرت حق و فتح خرمشهر فرمودند: «خرمشهر را خدا آزاد کرد.»
,
,
,
,
,
,
,
,
,
خاطره گویی توسط یکی از رزمندگان عملیات بیت المقدس، پخش نماهنگ، بیان مشکلات کشاورزان توسط یکی از کشاورزان از دیگر برنامه های این مراسم بود.
,,

,

,

,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه