فرماندار بردسکن:
بیش از سه میلیارد ریال به پروژه آبرسانی عشایر بردسکن اختصاص یافت
فرماندار بردسکن گفت: رئیس سازمان عشایر کشور با تخصیص سه میلیارد و 500 میلیون ریال برای ادامه پروژه آبرسانی مجتمع بعثت عشایر بردسکن موافقت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح بردسکن، در پی سفر کرمعلی قندالی، رئیس سازمان عشایر کشور به خراسان رضوی، برات علی نیا، فرماندار بردسکن طی نشستی که با وی داشت، گزارشی از مشکلات، خواسته ها و وضعیت عشایر این شهرستان را ارائه داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از, صبح بردسکن،, در پی سفر کرمعلی قندالی، رئیس سازمان عشایر کشور به خراسان رضوی، برات علی نیا، فرماندار بردسکن طی نشستی که با وی داشت، گزارشی از مشکلات، خواسته ها و وضعیت عشایر این شهرستان را ارائه داد.,در این نشست رئیس سازمان عشایر کشور با تخصیص سه میلیارد و 500 میلیون ریال برای ادامه پروژه آبرسانی مجتمع بعثت محمد زورآب به قاسم آباد و تخصیص اعتبار 500 میلیون ریال برای تکمیل پروژه چاه نیمه عمیق آب شرب دام محمد زورآب موافقت کرد.
,با توجه به ضرورت احداث بند انحرافی چشمه هادی، قندالی دستور اخذ مجوز برای این مورد نیز در کمیسیون ماده 202 با اعتبار 15 میلیارد ریال را صادر کرد، ضمن اینکه اعتبار 5 میلیارد ریالی برای پرداخت تسهیلات بلند مدت با بهره کم به شرکت تعاونی عشایری شهید هاشمی نژاد نیز در این نشست تخصیص داده شد.
,در این دیدار مشکلات مدرسۀ شبانه روزی عشایری توسط فرماندار بردسکن مطرح شد که رئیس سازمان عشایر کشور قول داد برای رفع مشکلات فرا روی دانش آموزان مناطق عشایری شهرستان با وزیر آموزش و پرورش مکاتبه و این مهم را پیگیری کند.
,در پایان نشست علی نیا ضمن تشکر از رئیس سازمان عشایر کشور که با تخصیص اعتبار یک میلیارد ریال برای احداث مخزن ذخیره آب در طول مسیر خط انتقال مجتمع بعثت محمد زورآب موافقت کرده است از توجه ویژه به عشایرنشینان بردسکن تقدیر و اظهار امیدواری کرد در سالی که به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل مزین شده است بتوانیم در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری گام برداریم.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه