logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

شناسایی و انهدام گروه‌های تکفیری در کردستان

شناسایی و انهدام گروه‌های تکفیری در کردستان
با همکاری و مشارکت خود مردم تعدادی از گروه های تکفیری و تروریستی وابسته به داعش در استان کردستان شناسایی و منهدم شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، مدیر کل اطلاعات استان کردستان ظهر امروز سه شنبه در جمع شماری از خبرنگاران رسانه های جمعی استان کردستان در سنندج اظهار داشت: امروز کردستان و سراسر ایران اسلامی در یک امنیت پایدار قرار دارند و این امنیت به برکت حضور و مشارکت مردم به دست آمده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با اشاره به اهمیت و جایگاه نهادهای امنیتی و اطلاعاتی در کشورهای مختلف گفت: در تمامی کشورها دستگاه های اطلاعاتی جزو ارکان اصلی به شمار می روند و خوشبختانه در ایران اسلامی نیز به برکت حضور و مشارکت سربازان گمنام امروز امنیت پایدار ایجاد شده است.

مدیر کل اطلاعات استان کردستان ادامه داد: امروز ما در شرایطی قرار داریم که تمامی سرویس های جاسوسی کشورهای غربی در منطقه تلاش می کنند که در داخل کشور ناامنی ایجاد کنند و در همین راستا وزارت اطلاعات با همکاری سایر نهادهای متولی و همچنین همراهی مردم تمامی توطئه ها را خنثی کرده است.

وی گفت: امروز دشمنان ما از تمامی ابزارهای در اختیار خود در حوزه های مختلف از جمله ترور، مسائل فرهنگی، اجتماعی، ترویج بی بند و باری، جاسوسی و ... استفاده می کنند تا اهداف شوم خود در منطقه را دنبال کنند ولی تاکنون تمامی توطئه های آنها خنثی شده است.

وی بیان کرد: به دلایل ویژه و خاص، استان کردستان همواره یکی از کانون های اصلی برای توطئه ضد انقلاب به شمار می رود و بررسی اقدامات صورت گرفته از سوی اداره کل اطلاعات کردستان نشان می دهد که تمامی برنامه ریزی های صورت گرفته برای رسیدن به این اهداف شوم خنثی شده است.

مدیر کل اطلاعات استان کردستان افزود: اعزام تیم تروریستی و وابسته به تکفیری ها و انهدام کردن آنها نشان می دهد که دشمن از هر فرصتی برای ایجاد نا امنی در کردستان استفاده می کند و ما باید همچنان هوشیار و آگاه در صحنه حضور داشته باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت گروه های تکفیری اشاره کرد و افزود: خوشبختانه مردم کردستان هیچ گونه اقبالی به جریان های تکفیری نداشته و این گروه ها کمترین میزان جذب را در استان کردستان داشتند.

وی گفت: این وضعیت نشان می دهد که گروه های تکفیری به ویژه داعش نتوانست اهداف خود در کردستان را دنبال کند و به دلیل شکست در این بخش، به دنبال اعزام گروه ها و تیم های مختلف بود که تمامی این تیم ها در زمان ورود به استان کردستان شناسایی و منهدم شدند.

وی با اشاره به برگزاری نشست های آگاه سازی در بین اقشار مختلف جامعه در مورد فعالیت های خرابکارانه گروه های تروریستی و تکفیری گفت: یکی از سیاست های اصلی وزارت اطلاعات آگاه سازی و پیشگیری است و به همین دلیل در راستای این سیاست کاری برنامه ها و فعالیت های متعددی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر کل اطلاعات استان کردستان به دیگر فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته در استان اشاره کرد و افزود: در کنار مقابله با فعالیت های ضد امنیتی ما در حوزه مبارزه با اخلالگران در حوزه بازار طلا و ارز را نیز دبنال کرده و در این حوزه نیز افرادی شناسایی و با آنها برخورد شده است.

وی رسیدگی به مطالبات و مشکلات مردم را از دیگر فعالیت های اداره کل اطلاعات استان کردستان عنوان کرد و اظهار داشت: خوشبختانه مردم ارتباط خوبی با ما دارند و معمولا مشکلات خود را با ما در میان می گذارند و اداره کل اطلاعات نیز این مشکلات را به مسئولان کشوری اطلاع رسانی می کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به حوزه سرمایه گذاری در استان کردستان اشاره کرد و افزود: تلاش برای جذب سرمایه گذار بخش خصوصی در استان کردستان یکی از اولویت های اصلی ماست و اداره کل اطلاعات استان از تمامی ظرفیت های در اختیار خود برای تقویت این بخش استفاده کرده و این رویکرد در سال جاری نیز به صورت جدی ادامه دارد.

وی تلاش برای تکریم ارباب رجوع در ادارات و سازمان های دولتی را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: در این حوزه نیز اداره کل اطلاعات استان کردستان ورود کرده و تلاش داریم با کمک خود مدیران ادارات این بخش را ارتقاء دهیم تا میزان رضایتمندی مردم از نحوه پاسخگویی به مطالبات و خواسته های مردم افزایش یابد.

مدیر کل اطلاعات استان به مسائل مربوط به حوزه فرهنگی اشاره کرد و گفت: توجه به مسائل فرهنگی یکی از دغدغه های اصلی ماست و در این بخش رسانه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی از فعالان رسانه در استان کردستان خواست که برای وحدت و همگرایی بیشتر در این استان تلاش کنند و افزود: حمایت از فعالیت های رسانه ای و تلاش برای توسعه این بخش نیز در سال جاری مورد توجه ویزه قرار خواهد گرفت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه