رئیس اداره تبلیغات اسلامی صحنه:

اقتصاد مقاومتی در شرایط کنونی بهترین راهکار برای حفظ کشور از آسیب‌ها است

اقتصاد مقاومتی در شرایط کنونی بهترین راهکار برای حفظ کشور از آسیب‌ها است
رئیس اداره تبلیغات اسلامی صحنه گفت: اقتصاد مقاومتی در شرایط کنونی بهترین راهکار برای حفظ کشور از آسیب‌ها است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از امروله، حجت الاسلام سیف اله سبزی با اشاره به نام‌گذاری سال جاری تحت عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام وعمل، گفت: با توجه به شرایط حاکم بر منطقه، حماسه اقتصادی به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی بهترین راهکار برای حفظ کشور از برخی آسیب‌ها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , امروله،,

 

,

وی افزود: رهبر معظم انقلاب هر سال در پیام نوروزی‌ خود نامی را انتخاب می‌کنند که باید در راستای دستیابی به اهداف و جهت‌گیری‌های کلان کشور مد‌نظر قرار گیرد.

,

 

,

رئیس اداره تبلیغات اسلامی صحنه با بیان این‌که دشمنان از ضربه زدن به نظام از دیگر حوزه‌ها نا‌امید شده‌اند، اظهارداشت: بر اساس نام‌گذاری رهبری باید با حرکتی حماسی در حوزه اقتصادی نیز موجبات یأس و نا‌امیدی دشمن را فراهم کنیم.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه