به منظور تصویب در ستاد اقتصاد مقاومتی استان مرکزی؛

مشخصات 8 طرح دلیجان به سازمان مدیریت و برنامه ریزی ارسال شد

مشخصات 8 طرح دلیجان به سازمان مدیریت و برنامه ریزی ارسال شد
فرماندار شهرستان دلیجان گفت: به منظور تصویب در ستاد اقتصاد مقاومتی مشخصات 8 طرح دلیجان به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی ارسال شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی فدایی فرماندار شهرستان دلیجان در گفتگو با خبرنگار پیام دلیجان در این خصوص گفت: اولین فهرست طرح ها و پروژه های اقتصادی شهرستان دلیجان  جهت بررسی و تصویب در ستاد اقتصاد مقاومتی استان به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی ارسال شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان,

 

,

فدایی اظهار کرد: بر این اساس فهرستی شامل مشخصات 8 واحد صنعتی و معدنی بزرگ و اشتغالزای شهرستان دلیجان که مراحل اجرایی خود را آغاز کرده اند به سازمان ارسال شده است.

,

 

,

وی ادامه داد: محدودیت این لیست بدلیل سهمیه اعلام شده شهرستان ها در این مقطع است و پرونده سایر طرح ها در هفته های آینده ارسال خواهد شد.

,

 

,

فرماندار شهرستان دلیجان توجه به مولفه های تولید داخل را فصل مهمی از اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: امیدواریم با توجه به این مهم بتوانیم در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی موفق باشیم.

,

 

,

شهرستان دلیجان در جنوب استان مرکزی با 45 هزار نفر جمعیت دارای 400 واحد تولیدی و صنعتی و چهار شهرک و ناحیه صنعتی دارد.

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه