افتخار آفرینی شاعران سیریکی در جشنواره شعر محلی قشم
شریفه گروگیان و خدیجه صباحی زاده از شاعران سیریکی در جشنواره شعر محلی قشم افتخار آفرین شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ کده ؛ مصطفی کریمی زاده سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سیریک در اختتامیه جشنواره شعر محلی قشم گفت : شعر تنها زبان احساس انسان ها نیست ، بلکه زبان کل هستی است و همه ی مردم با شعر زیسته اند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ کده,کریمی زاده اظهار کرد: رسالت هنر تبیین عینی و ایجاد رشد و کمال برای جوامع انسانی است و غیر این معنی از حیطه هنر خارج است ، هنر کلید فهم زندگی و هنر انسان شدن و به کمال رسیدن است و به قول ناصرخسرو «هنر زیور بشر است و بشر زیور کیهان است».
,وی افزود: هنرمندان شاعر ، مسئولیت سنگینی در قبال مسائل اصلی کشور و حرکت عظیم تاریخی و الهام بخش انقلاب اسلامی دارند که باید این هنر فاخر را در خدمت انجام این مسئولیت های بزرگ قرار دهند.
,گفتنی است: دراختتامیه این جشنواره دو نفر از شاعران سیریک شریفه گروگیان و خدیجه صباحی زاده به مرحله پایانی جشنواره شعر محلی قشم راه یافته که از این میان اثر صباحی زاده بعنوان نفر سوم برگزیده شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه