گرمساری ها در مسابقات انتخابی فول کنتاکت ایتالیا خوش درخشیدند

گرمساری ها در مسابقات انتخابی فول کنتاکت ایتالیا خوش درخشیدند
چهار نفر از بانوان گرمساری مقام‌های دوم و سوم را در اوزان مختلف این مسابقات کسب کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین شقایق زندی؛ نایب رئیس فول‌کنتاکت بانوان گرمسار گفت: تیم گرمسار مقام‌ های دوم و سوم را در مسابقات قهرمان کشوری و انتخابی ایتالیا را در رشته فول‌کنتاکت کسب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین,

نایب رئیس فول‌کنتاکت بانوان گرمسار افزود: مسابقات قهرمان کشوری بانوان و رقابت‌های انتخابی ایتالیا اخیرا به میزبانی استان تهران برگزار شد و چهار نفر از گرمسار مقام‌های دوم و سوم را در آن در اوزان مختلف کسب کردند.

,

وی تصریح کرد: این مسابقات در 10 وزن برگزار شد و آرزو کرمی در وزن به‌اضافه 55 کیلوگرم و فاطمه علیزاده در وزن منهای 50 کیلوگرم مقام‌های دوم را به دست آوردند.

,

نایب رئیس فول‌کنتاکت بانوان شهرستان گرمسارگفت: همچنین شکوفه زندی در وزن به‌اضافه 55 کیلوگرم و مهلا رکابدار در وزن منهای 55 کیلوگرم مقام‌های سوم مسابقات انتخابی فول‌کنتاکت ایتالیا را به خود اختصاص دادند و عنوان منتخب مسابقات قهرمان کشوری انتخابی ایتالیا را از آن خود کردند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه