فرماندار مشهد:
مشهد آماده استقبال از زائران نوروزی است
فرماندار مشهد گفت: مشهد مقدس آمادگی کامل برای پذیرایی از زائران رضوی را دارد و در بحث اسکان مسافران نوروزی هیچ مشکلی وجود ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس، حسن موحدیان در جریان برگزاری مانور استانی خدمت در کمپ غدیر با بیان این مطلب، اظهار کرد: تدابیر مختلفی در جلسات هماهنگی اندیشیده شده و نهادهایی همچون آموزش و پرورش، اوقاف و شهرداری بسترهای مناسب برای اسکان زائران را حتی در شرایط نامناسب جوی فراهم کردهاند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,,
وی خدمات ارائه شده به زوار نوروزی را قابل مقایسه با گذشته ندانست و بیان کرد: زائران در گذشته با مشکلات بسیاری برای اقامت در شهر مشهد مواجه بودند و کمترین خدمات را دریافت میکردند، در حالی که هیچ نهادی هم برای شنیدن گلایهها و نارضایتیهای آنان وجود نداشت، اما خوشبختانه با اقدامات موثری که صورت گرفته، روند خدماترسانی به زائران با شتاب مضاعفی رو به بهبود و تکمیل است.
,,
قائم مقام ستاد خدماتدهی به زائران استان خراسان رضوی به اسکان زائران در کمپ غدیر اشاره کرد و گفت: باید شهرداری مشهد کمپ باباقدرت را نیز برای اسکان زائران در نظر گیرد چرا که زائران و مسافران مسافتهای طولانی را برای اسکان نمیپسندند و هر ساله نیز با افزایش میزان حضور زائران در شهر مشهد مواجهایم که ضروری است کمپهایی همچون باباقدرت دوباره فعال شود.
,,
موحدیان ادامه داد: در بحث امنیت نیز اقدامات خوبی صورت گرفته و دو کلانتری در اطراف حرم مطهر ایجاد شده است که انتظار میرود زائران در فضایی به دور از هر گونه مشکل به زیارت پرداخته و نوروز خود را در شهر مشهد سپری کنند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه