نماینده ولی فقیه در لرستان:

مسئولان تلاش کنند تا در بحث اقتصاد به کشور ضربه ای وارد نشود

مسئولان تلاش کنند تا در بحث اقتصاد به کشور ضربه ای وارد نشود
نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: مسئولان تلاش کنند تا در اقتصاد به کشور ضربه ای وارد نشود چرا که امروز مسئله مهم فرهنگ و اقتصاد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد حجت الاسلام و المسلمین سید" احمد میرعمادی" نماینده ولی فقیه در استان لرستان در نشست ائمه جمعه استان لرستان در دفتر امام جمعه بروجرد گفت: امروز جنگ فرهنگی و اقتصادی دو مسئله مهم هستند که مسئولان باید تلاش کرد تا در حوزه اقتصاد به کشور ضربه ای وارد نشود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,

وی اضافه کرد: ائمه جمعه در حوزه فرهنگی می توانند بسیار موثر بوده و برای جلوگیری از هر گونه خدشه ای اقدامات مهمی انجام دهند.
به گفته وی تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش و همکاری همه جانبه را می طلبد و این امر تنها با تلاش و کوش محقق می شود.
حجت الاسلام میرعمادی به پایگاه های نماز جمعه اشاره کرد و گفت: نماز جمعه برکات زیادی دارد و مردم با حضور در نماز جمعه با بسیاری از مسائل و مشکلات جهان و کشور و استان آشنا می شوند.
به گفته وی باید برای تقویت نماز جمعه تلاش کرد و برای جذب جوانان و نوجوانان به نماز جمعه با برنامه ریزی وارد عمل شد.
نماینده ولی فقیه در لرستان به 14 خردارد سالروز رحلت امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: همه ساله در روز 14 خرداد مردم از سراسر کشور راهی حرم مطهر می شوند و سال به سال عشق مردم به بنیانگذار انقلاب بیشتر می شود.
به گفته وی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام(ره) پیروز شد و بساط ظلم و استکبار از بین رفت و ایران هم اکنون در اوج عزت و اقتدار به سر می برد.
وی به ماه رمضان اشاره کرد و گفت: ماه رمضان در راه است و باید تلاش کرد تا از این فرصت ماه رمضان بهترین بهره را برد.
وی بیان کرد: در ماه رمضان مبلغان زیادی به روستاها و مساجد اعزام می شوند و فرصتی برای تبلیغ است.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه