در آستانه ماه رمضان؛

همایش طلایه‌ داران محراب در زنجان برگزار می شود

همایش طلایه‌ داران محراب در زنجان برگزار می شود
کارشناس امور فرهنگی و تبلیغ اداره‌ کل تبلیغات اسلامی زنجان گفت: همایش طلایه ‌داران محراب در خردادماه سال‌ جاری در استان زنجان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امینی‌ راد امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا,  اظهار داشت: همایش طلایه ‌داران محراب با هدف تجلیل از خدمات فعالان عرصه‌ های فرهنگی و دینی در زنجان برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,

وی با بیان اینکه تجلیل از خیرین مساجد و ائمه جماعات مساجد فعال از دیگر اهداف این همایش است، تصریح کرد: رابطین فرهنگی و هیئت امنای مساجد فعال نیز در این همایش تجلیل می شوند.

,

کارشناس امور فرهنگی و تبلیغ اداره‌ کل تبلیغات اسلامی زنجان با اشاره به حضور بیش از ۲۰۰ نفر خادم در این همایش خاطرنشان کرد: این فعالان با استمرار و برنامه ریزی های متنوع و جذاب ، به خوبی می توانند در جلب و جذب اقشار مختلف برای برپایی نماز صبح مفید و مؤثر واقع شوند .

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه