پدر شهیدان «علیاکبر و محمد اسلامی» به فرزندان شهیدش پیوست
پدر شهیدان علی اکبر و محمد اسلامی، روز گذشته(ششم خردادماه) دعوت حق را لبیک گفت و به جمع فرزندان شهیدش پیوست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، مرحوم محمدرضا اسلامی، پدر بزرگوار شهیدان والامقام علی اکبر و محمد اسلامی در سن 88 سالگی بر اثر بیماری و کهولت سن در خلیل آباد به دیدار حق شتافت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,پیکر مرحوم اسلامی روز گذشته پس از تشییع در شهر خلیل آباد در زیارتگاه امامزاده سید حمزه کاشمر و در جوار فرزند شهیدش به خاک سپرده شد.
,مراسم تشییع پیکر پدر شهیدان اسلامی با حضور خانواده معظم شهدا و اقشار مختلف مردم برگزار شد.
,شهیدان علی اکبر و محمد اسلامی با آغاز دفاع مقدس نیز به سرعت به جبهه شتافتند تا از کیان اسلامی خود دفاع کنند و محمد در تاریخ 61/2/16 بر اثر اصابت ترکش خمپارۀ دشمن بعثی به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در گلزار شهدای باغ مزار کاشمر آرام گرفت.
,سرانجام علی اکبر اسلامی پس ازعمری مجاهدت، در تاریخ 63/7/27، هنگامی که از ماموریت بر میگشت، در محلی به نام تنگه گرگنی، مورد اصابت گلوله توپ دشمن قرار گرفت و در حالی که یک دست و پای او قطع شده بود دعوت حق را لبیک گفت و به برادر شهیدش پیوست. مقتلش را به نام گذرگاه شهید اسلامی، نام گذاری کرده اند. مرقد وی در گلزار شهدای شهید مدرّس(ره)، میعادگاه عاشقان شهادت است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه