سرپرست فرماندهی انتظامی تایباد:
سارقان کابلهای برق چاههای کشاورزی تایباد دستگیر شدند
سرپرست فرماندهی انتظامی تایباد گفت: باند سارقان تاسیسات سیم و کابل چاه های عمیق کشاورزی دشت کاریز دستگیر و به 9 فقره سرقت اعتراف کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ محمود مختاری، سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان تایباد در گفتگو با تایبادخبر گفت: روز گذشته در پی شکایت مالکان چاه کشاورزی در دشت کاریز مبنی بر سرقت تاسیسات سیم و کابل از چاه عمیق، ماموران دایره تجسس کلانتری کاریز (از توابع شهرستان تایباد) به همراه تیم متشکله از پلیس آگاهی تحقیقات خود را برای شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان آغاز کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,وی افزود: با بررسی ها صورت گرفته مشخص شد فردی به نام "عبدالباسط " 34 ساله که یکی از سارقان سابقه دار در محدوده مذکور است با همدستش به نام حیدر 31 ساله نقشه سرقت را برنامه ریزی و شبانه با قطع برق فشار قوی چاه آب موفق به سرقت 103 متر کابل می شوند.
,سرهنگ مختاری ادامه داد: پس از شناسایی پاتوق متهم و کنترل شبانه روزی وی، پلیس ضمن هماهنهگی با مقام قضایی طی عملیات غافلگیرانه ای سارق را به همراه همدستانش در مخفیگاه دستگیر و جهت تحقیقات به مرکز فرماندهی نیروی انتظامی انتقال دادند.
,وی تصریح کرد: با تحقیقات فنی و بازپرسی از متهمین، به 9 فقره سرقت سیم و کابل اعتراف کردند. با بازرسی از مخفیگاه سارقین مقدار 500 کیلوگرم سیم و کابل برق به ارزش 50 میلیون ریال کشف شد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه