فیلم نداشتم به اکران «ابد و یک روز» ادامه دادم

فیلم نداشتم به اکران «ابد و یک روز» ادامه دادم
قاصداشرفی با تاکید براین نکته که تخلفی در سینما ماندانا انجام نشده است گفت : مخالفت خود را به تعویض فیلم های پر فروش ابراز کردم اعضا نپذیرفتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد قاصد اشرفی مدیر سینما ماندانا در گفت و گو با خبرنگار سینما و تئاتر فارس درباره ادامه نمایش فیلم سینمایی «ابدو یک روز» در سینما ماندانا و تخطی از مصوبات شورای صنفی نمایش گفت: تخلفی مرتکب نشدم، فیلم نداشتم و مجبور به ادامه اکران «ابد و یک روز» شدم. من دو فیلم «من سالوادور نیستم» و «بادیگارد» را که فروش بیشتری داشت از اکران برداشتم اما به دلیل نداشتن فیلم مجبور به عدم تغییر فیلم «ابد و یک روز» شدم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمد قاصد اشرفی مدیر سینما ماندانا در گفت و گو با خبرنگار سینما و تئاتر فارس درباره ادامه نمایش فیلم سینمایی «ابدو یک روز» در سینما ماندانا و تخطی از مصوبات شورای صنفی نمایش گفت: تخلفی مرتکب نشدم، فیلم نداشتم و مجبور به ادامه اکران «ابد و یک روز» شدم. من دو فیلم «من سالوادور نیستم» و «بادیگارد» را که فروش بیشتری داشت از اکران برداشتم اما به دلیل نداشتن فیلم مجبور به عدم تغییر فیلم «ابد و یک روز» شدم.,

وی در ادامه گفت: ما نباید فیلم های در حال اکران که با فروش خوبی مواجه شدند تغییر می دادیم ، ما نباید مخاطب را از سالن سینما برانیم. فیلمهای اکران شده بعد از اکران نوروزی نتوانستند مخاطب را آنگونه که باید جذب کنند و این را می توان در فروش سالن های سینما و افت آن ها مشاهده کرد. سالن ها با افت فروش مواجه شدند و به این مهم معترض هستند.

, وی در ادامه گفت: ما نباید فیلم های در حال اکران که با فروش خوبی مواجه شدند تغییر می دادیم ، ما نباید مخاطب را از سالن سینما برانیم. فیلمهای اکران شده بعد از اکران نوروزی نتوانستند مخاطب را آنگونه که باید جذب کنند و این را می توان در فروش سالن های سینما و افت آن ها مشاهده کرد. سالن ها با افت فروش مواجه شدند و به این مهم معترض هستند.,

آئین نامه نیاز به تبصره دارد

, آئین نامه نیاز به تبصره دارد,

قاصد اشرفی در پاسخ به این سوال که چرا برای چنین فیلم هایی که با فروش مواجه هستند هیچ تبصره ای در آئین نامه اکران شورای صنفی نمایش در نظر گرفته نشده است گفت: آئین نامه سال گذشته آماده و به تصویب رسید و ما هیچ تصویری از فروش خوب فیلم ها از اکران نوروزی نداشتیم. باید یک تبصره برای آئین نامه در نظر بگیریم.

, قاصد اشرفی در پاسخ به این سوال که چرا برای چنین فیلم هایی که با فروش مواجه هستند هیچ تبصره ای در آئین نامه اکران شورای صنفی نمایش در نظر گرفته نشده است گفت: آئین نامه سال گذشته آماده و به تصویب رسید و ما هیچ تصویری از فروش خوب فیلم ها از اکران نوروزی نداشتیم. باید یک تبصره برای آئین نامه در نظر بگیریم.,

وی در پاسخ به این سوال که چرا قبل از تصمیم و تغییر فیلم ها به تبصره فکر نکردید گفت: من به شخصه با تغییر و تعویض فیلم های پرفروش اکران مخالف بودم و آن را در شورا اعلام کردم اما اعضای محترم شورای صنفی نمایش نپذیرفتند. ما به دلیل شغل مان با مردم مواجه هستیم وقتی مخاطب سراغ یک فیلم را می گیردو به تعویض آن معترض است ما باید یک تمهیدی برای عدم تغییر فیلم بیاندیشیم نباید مخاطب را برانیم .

, وی در پاسخ به این سوال که چرا قبل از تصمیم و تغییر فیلم ها به تبصره فکر نکردید گفت: من به شخصه با تغییر و تعویض فیلم های پرفروش اکران مخالف بودم و آن را در شورا اعلام کردم اما اعضای محترم شورای صنفی نمایش نپذیرفتند. ما به دلیل شغل مان با مردم مواجه هستیم وقتی مخاطب سراغ یک فیلم را می گیردو به تعویض آن معترض است ما باید یک تمهیدی برای عدم تغییر فیلم بیاندیشیم نباید مخاطب را برانیم .,

سینماداران به تعویض فیلم‌ها معترض‌اند

, سینماداران به تعویض فیلم‌ها معترض‌اند,

وی ادامه داد: انتقاد مرا بسیاری از سالن داران هم دارند در جلسه جدید شورا مدیران سینما زندگی، آزادی، ملت، اریکه ایرانیان و دیگران حاضر خواهند شد تا نظرات خود را مطرح کنند و بتوانند نظر شورا را برای ادامه اکران فیلم ها در سالن های سینما جلب کنند.

, وی ادامه داد: انتقاد مرا بسیاری از سالن داران هم دارند در جلسه جدید شورا مدیران سینما زندگی، آزادی، ملت، اریکه ایرانیان و دیگران حاضر خواهند شد تا نظرات خود را مطرح کنند و بتوانند نظر شورا را برای ادامه اکران فیلم ها در سالن های سینما جلب کنند.,

رئیس انجمن سینماداران درباره اینکه چرا نتوانسته است نظر اعضا را با خود همراه کند گفت: همه اعضای شورا مانند ما سالن داران با مردم در ارتباط نیستند مردم از ما سراغ فیلم ها را می گیرند و از تغییر و تعویض آن ها ناراحت هستند من پیشنهاد ادامه اکران در یک یا دوسانس از سینما را به اعضای شورای صنفی دادم اما متاسفانه دوستان نپذیرفتند و گفتند باید طبق قانون رفتار شود. من هم به قانون احترام می گذارم و هیچ گاه از قانون تخطی نکردم اما باید برای ذائقه وخواست مخاطب هم فکری کنیم که متاسفانه تاکنون فکری نشده و ما خودمان باعث دوری مخاطب از سینما شده ایم.

, رئیس انجمن سینماداران درباره اینکه چرا نتوانسته است نظر اعضا را با خود همراه کند گفت: همه اعضای شورا مانند ما سالن داران با مردم در ارتباط نیستند مردم از ما سراغ فیلم ها را می گیرند و از تغییر و تعویض آن ها ناراحت هستند من پیشنهاد ادامه اکران در یک یا دوسانس از سینما را به اعضای شورای صنفی دادم اما متاسفانه دوستان نپذیرفتند و گفتند باید طبق قانون رفتار شود. من هم به قانون احترام می گذارم و هیچ گاه از قانون تخطی نکردم اما باید برای ذائقه وخواست مخاطب هم فکری کنیم که متاسفانه تاکنون فکری نشده و ما خودمان باعث دوری مخاطب از سینما شده ایم.,

وی در پاسخ به این سوال که چرا امروز فیلم «ابد و یک روز» تغییر نمی کند گفت: بلیت ها پیش فروش شده و نمی‌توانم امروز اکران فیلم را متوقف کنم، فردا این کار را خواهم کرد اما این به صلاح سینما نیست زیرا ما نباید مخاطب را از سالن ها برانیم باید با تصمیم درست باعث افزایش مخاطب شویم.

, وی در پاسخ به این سوال که چرا امروز فیلم «ابد و یک روز» تغییر نمی کند گفت: بلیت ها پیش فروش شده و نمی‌توانم امروز اکران فیلم را متوقف کنم، فردا این کار را خواهم کرد اما این به صلاح سینما نیست زیرا ما نباید مخاطب را از سالن ها برانیم باید با تصمیم درست باعث افزایش مخاطب شویم.]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه