معاون فرماندار جوین خبرداد:
سیل در شهرستان جوین بیش از27 میلیارد ریال خسارت برجای گذاشت
معاون فرماندارجوین گفت: براساس برآورد انجام شده ،سیل اخیر بیش از 27 میلیارد ریال به بخش های مختلف شهرستان خسارت وارد کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر عادلی فر در گفتگو با آل نور با اشاره به بارشهای اخیر و جاری شدن سیل در شهرستان ، اظهار داشت: بارش های اخیر در شهرستان در طول مدت چند سال گذشته بی سابقه بوده به طوری که فقط در تاریخ 31 اردیبهشت ماه ، 31 میلی متر بارندگی در سطح شهرنقاب و 23 میلی متر در سطح شهرستان داشته ایم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نو, آل نو,وی افزود:براساس برآورد انجام شده سیل اخیر به بخشهای مختلف از جمله بخش های زیربنایی شهرستان 27 میلیارد و 343 میلیون ریال خسارت وارد کرده است.
,معاون فرماندار جوین تصریح کرد: 600هکتار از محصولات زراعی , ۵۰هزار متر مربع از جاده های بین مزارع ، تعداد ۲۰۰ راس دام های سبک و ۱۰۰۰متر از منابع آبی شهرستان نیز به علت سیل خسارت دیده است.
,عادلی فر افزود :109 واحد مسکونی شهر نقاب هم در سیل اخیر دچار خسارت شدند.
,وی در خصو ص آب گرفتگی در معابر شهر نقا ب گفت: مشکلات زیر ساختی در این زمینه وجود دارد که باید توسط شهرداری و همکاری نهاد های مربوطه برطرف گردد.
,معاون فرماندار جوین بیان داشت:کانال های که در حال حاضر در شهر نقاب وجود دارد در گذشته و برای عبور آب چاه ه کشاورزی ایجاد شده و این کانال ها در هنگام بارندگی های شدید توان عبورحجم زیاد آب را ندارند.
,عادلی فریادآورشد: پیگیر هستیم اعتباراتی را در اختیار شهرداری برای افزایش عرض کانال اصلی شهر قرار دهیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه