دراخرین روزهای سال92:
پنجمین کمیته اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان زیرکوه برگزار شد
نسیم قاین:فلاحتی هدف از برگزاری این جلسه راچاره اندیشی و ارائه راهکارها در سال آتی، برای رونق اشتغال و اقتصاد در شهرستان دانست[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نسیم قائن ، صبح امروز پنجمین جلسه کمیته اشتغال شهرستان زیرکوه با حضور فلاحتی فرماندار و اعضای کمیته در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد که در این جلسه آمار عملکرد دستگاههای متولی ایجاد اشتغال و همچنین میزان عملکرد بانکها در پرداخت میزان تسهیلات به متقاضیان ایجاد اشتغال در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, نسیم قائن,,
فرماندار شهرستان زیرکوه ضمن تبریک فرارسیدن ایام عید نوروز و آرزوی سال خوب و توام با موفقیت برای حاضرین هدف از برگزاری این جلسه راچاره اندیشی و ارائه راهکارها در سال آتی، برای رونق اشتغال و اقتصاد در شهرستان دانست و ابراز امیدواری کرد تا بتوان در سال آینده بهترین اشتغال زایی ها را در شهرستان داشته باشیم.
,
,
وی همچنین خواستار نظارت و هماهنگی بیشتری بر واگذاری وام به متقاضیان شد تا افرادی در چند رسته شغلی ، چندین وام دریافت ننمایند تا نیازمندان واقعی به اشتغال از این تسهیلات استفاده نمایند.
,
,
وی با اشاره به اینکه مهمترین هدف این کمیته ایجاد اشتغال است نیز اظهار داشت : این اطمینان رو می دهیم که در سال آینده بحث اشتغال را بسیار جدی خواهیم گرفت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه