رئیس کتابخانه عمومی منوجان خبر داد؛
مسابقه کتابخوانی «زندگی به سبک روح الله» در منوجان برگزار می شود
رئیس کتابخانه عمومی منوجان گفت:با توجه به رحلت حضرت امام خمینی (ره)، کتابخانه عمومی منوجان اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی با عنوان « زندگی به سبک روح الله » کرده است که از ( ۱۴ خرداد) شروع و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از“صبح منوجان”حسن احمدی در جمع خبرنگاران گفت: مقوله مطالعه در تمام سنین و با وجود مشغله های زیاد زندگی، باید مورد توجه قرار بگیرد چراکه برطرف شدن و رفع بسیاری از مسائل در زندگی با مطالعه کردن انجام می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “صبح منوجان,رئیس کتابخانه عمومی منوجان در ادامه؛ افزود: متاسفانه امروزه ما با کتاب رابطه نزدیک و پررنگی نداریم که عاملی جهت بوجود آمدن بسیاری از مشکلات فکری، عقیدتی، اجتماعی و فرهنگی است و یکی از عوارض عینی آن در جامعه، افزایش آسیب های اجتماعی است.
,وی بیان داشت: کتابخانه باید پاتقی جهت مطالعه افراد در تمام سنین باشد و تحقق این امر نیازمند چاره اندیشی دوستداران کتاب و فعالین اجتماعی و فرهنگی است.
,رئیس کتابخانه عمومی منوجان ابراز داشت: با توجه به رحلت معمار کبیر انقلاب حضرت امام رضوان الله علیه کتابخانه عمومی منوجان اقدام به برگزاری مسابقه کتابخانه عمومی با عنوان « زندگی به سبک روح الله » کرده است که همه دوستداران در همه رده های سنی می توانند در این مسابقه شرکت کنند.
,وی عنوان کرد: این کتابخانه چند کتاب را به عنوان منبع انتخاب کرده است که در خدمت علاقه مندان قرار می گیرد و افراد پس از مطالعه، مطالب خود را به صورت انشایی نوشته و به کتابخانه عمومی شهرستان تحویل دهند.
,احمدی بیان داشت: این مسابقه از تاریخ ( ۱۴ خرداد ) شروع و به مدت یک هفته ادامه دارد که افراد علاقمند باید طی این تاریخ آثار خود را به کتابخانه تحویل دهند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه