فرمانده قرارگاه شهید حمز در نسشت عاشقان ولایت کوهرنگ:

بسیج خواهران یکی از راههای مقابله با نفوذ دشمن است

بسیج خواهران یکی از راههای مقابله با نفوذ دشمن است
فرمانده قرارگاه حمزء در جمع بسیجیان حوزه خواهران حضرت آسیه چلگرد گفت: زنان به لحاط فرهنگی می توانند نقش های زیادی داشته باشند، بسیج خواهران یکی از راههای مقابله با نفوذ دشمن است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوهرنگ خبر،سردار سرتیپ جواد استکی فرمانده قرارگاه حمزء در نشست بانوان کوهرنگ با نام عاشقان ولایت با تمجید از فداکاری زنان در فتح خرمشهر، زنان و مادران را از تاثیرگذاران این افتخار بزرگ دانست و گفت: حضور زنان در جنگ، رعب و ترس فراوانی در دل بعثیان عراقی انداخت و همین حضور باعث پیروزی‌هایی بزرگ شد.

سردار استکی افزود: کانون اصلی هدف‌گیری دشمن در  تهاجم خود، اشغال خرمشهر و خوزستان بوده و آن‌ها در معادلات خود این طور حساب می‌کردند که در کشور ایران، تازه انقلاب اسلامی به پیروزی رسیده است و در نقاطی جنگ‌های قومیتی و تجزیه‌طلبانه شکل گرفته و ارتش  منسجمی در کشور وجود ندارد و به این فکر می‌کردند که می‌توانند در مدت کوتاهی تهران را فتح کنند.
 
وی بابیان اینکه در آن دوران آمریکا و شوری دو ابر قدرت جهان بودند، عنوان داشت: تا به آن روز این اتفاق نیافته بود که کشوری به تنهایی در مقابل ستم، انقلاب کرده باشد و این کشور به شرق و غرب هم وابسته نباشد و آن‌ها این موضوع را قبول نمی‌کردند.

فرمانده قرارگاه حمزه در ادامه گفت: امروز داعش همان باز ماندگان رژیم بعثی عراق هستند که راه صدام معلون را با قتل و غارت مردم عراق و سوریه ادامه می‌دهند.

وی به حمله عربستان سعودی به یمن اشاره کرد و گفت: همان‌طور که در تهاجم عربستان سعودی به مردم مظلوم یمن مجامع جهانی و حقوق بشری سکوت کردند، در دوران دفاع مقدس و  حمله دشمن به خرمشهر هم همین سکوت حاکم بود و رهبری مقتدرانه و هوشمندانه امام جلوه پیدا کرد و ایشان گفتند تا سرزمین ما آزاد نشود مذاکره معنا ندارد و خرمشهر بعد از حماسه مقاومت ملت ایران آزاد شد. 

سرتیپ استکی خاطرنشان کرد: ایمان و توکل به خدا باعث شد تا استعدادهای انسان در میدان عمل به فعلیت برسد و توانستیم آن حماسه را بیافرینیم و این معنی همان جمله‌ای است که حضرت امام خمینی (ره) فرموند که خرمشهر را خدا آزاد کرد.

استکی بیان داشت: دشمنان از پیشرفت و استقلال کشور ما در منطقه نگران هستند و به اشکال مختلف تلاش می‌کنند ملت ما را وادار به تسلیم کنند چون می‌خواهند هر پیشرفتی که در منطقه رخ می‌دهد زیر نظر و با اتکای به آنان باشد و حال آنکه جمهوری اسلامی با اتکا به قدرت خداوند توانسته روی پای خود ایستاده و پیشرفت‌های قابل توجهی به دست آورد.

وی گفت: زنان به لحاظ فرهنگی می‌توانند نقش‌های زیادی داشته باشند، بسیج خواهران یکی از راه‌های مقابله با نفوذ دشمن است.

نشست حوزه خواهران آسیه چلگرد با نام عاشقان ولایت در حسینیه محمد رسول‌الله برگزار شد.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه