با ارائه خدمات رایگان؛
طرح «جهادگران سلامت» دهه آخر ماه صفر در مشهد اجرا میشود
مدیر فرهنگسرای سلامت از اجرای طرح «جهادگران سلامت» در دهه آخر ماه صفر، همراه با ارائه خدمات رایگان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجتالاسلام محمد فخر اکبری، مدیر فرهنگسرای سلامت در گفت و گو با خبرنگار نبض شهر با اشاره به برگزاری طرح «جهادگران سلامت» با همکاری بنیاد بین المللی کنترل و پیشگیری دیابت و سازمان جمعیت هلال و احمر مشهد، اظهار کرد: این طرح در ادامه برنامه های دهه سلامت و همزمان با ایام دهه مهدویت از 28 اردیبهشت ماه ال 10 خرداد برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض شهر,وی با بیان اینکه در طرح جهادگران سلامت خدمات بهداشتی و پزشکی به صورت کاملا رایگان ارائه شده است، اظهار کرد: تست قند خون، غربالگری، مشاوره خانواده و مشاوره تغذیه از عمده خدمات ارائه شده در این طرح است.
,مدیر فرهنگسرای سلامت با تأکید بر اینکه ارائه خدمات طرح جهادگران سلامت در مساجد حاشیه شهر مشهد است، ابراز کرد: پیشگیری بهتر از درمان است از این رو در این طرح برای برخی آسیب های اجتماعی نظیر اعتیاد نیز مشاوره داده شد.
,وی با تأکید بر استقبال بالغ بر دو هزار 500 نفر از این طرح، عنوان کرد: از این رو طرح جهاد گران سلامت با ارائه خدمات رایگان در دهه آخر ماه صفر نیز، با فعالیت و همکاری ظرفیت های مردمی برای ارائه خدمات به زائرین اجرا خواهد شد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه