از حرف تا عمل شهردار؛

امتناع شهرداری برای نصب تابلوی میدان شهدای غواص + تصاویر

امتناع شهرداری برای نصب تابلوی میدان شهدای غواص + تصاویر
منتظر هستیم تا بدانیم شهردار ورامین که از وی به عنوان شهردار انقلابی یاد می شود و تلاش های مختلفی در کلام کرده است تا حامی شهدا و خانواده هایشان باشد چه اقدامی برای نصب تابلو شهدای غواص شهرک گلها کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورامین ما: اواخر سال ۹۴ بود که خبر رسید مامورین شهرداری ورامین به بدترین شکل ممکن بنرهای نصب شده به جهت تبریک و تسلیت شهادت یکی از شهدای مدافع حرم در سطح شهر را پاره کرده اند.
بعد از انتشار این خبر جو بسیار سنگینی علیه مسئولین شهرداری ورامین به خصوص شهردار به وجود آمد که در همین راستا و به جهت کم کردن فشارها, شهردار ورامین مسئول عمرانی شهرداری را تودیع کرده و بارها و در محافل مختلف از خانواده شهید ثامنی راد عذرخواهی کرد.
این حرکت شنیع مجموعه شهرداری ورامین آنقدر جلوه بدی داشت که طبق اخبار رسیده مسئولین شهرداری به استانداری فراخوانده شده بودند.
شهردار ورامین در اقدامی دیگر درصدد ساخت مستند زندگی نامه شهید ثامنی راد پرداخت که این مستند نیز به دلیل بیان مطالبی در طول آن توسط شهردار ورامین, انتقادهای دیگری را برای وی به وجود آورد.
در این بین شهردار ورامین نیز مانند گذشته به شعارهای زیبا و عوام پسند روی آورده و اعلام کردند که برای شهدا و خانواده های آنها ارزش خاصی قائل هستند.
حال پایگاه خبری تحلیلی ورامین ما همانگونه که بارها طی مطالب مختلف از شهردار و مجموعه شهرداری ورامین خواسته است تا در عمل نیز همانند صحبت های زیبا پیگیر حل مشکلات مردم باشند, این بار نیز از شهردار و مجموعه شهرداری ورامین خواهشمند است که طی اقدامی جهادی به تمام شهدا و خانواده های آنها رسیدگی کنند.
یکی از خداپسندانه ترین اقدامات که هزینه بسیار کمی نیز برای شهرداری دارد ولی می تواند دلهای زیادی از خانواده های شهدا را شاد کند, نصب تابلوی مناسبی برای میدان شهدای غواص واقع در شهرک گلهای ورامین(کهنه گل) نصب کنند تا از این طریق دل بسیاری از خانواده های شهدا را شاد کنند.
میدان مرکزی این شهرک که طی اقدامی قابل تحسین طی ماه های گذشته توسط شهرداری  ساخته شده بود, بی نام و نشان باقی مانده بود تا اینکه شهروندان عزیز با هزینه شخصی تابلویی را در گوشه ای از میدان نصب کرده اند.
حال از شهردار ورامین که از ایشان در تریبون ها با عنوان شهردار انقلابی یاد می شود می خواهیم تا اقدامی انجام داده و تابلوهایی را در جهت اطلاع رسانی نام این میدان نصب کنند.
بعد از نصب این تابلو امید آن را داریم تا شهردار گرامی ورامین دستوری دهند تا مجموعه شهرداری ورامین بنرهای شهدای گرامی و گرانقدر منطقه را با مرحومین عادی شهر یکسان ندانسته و اجازه نصب بنر شهدای مدافع حرم را در سطح شهر دهند.
از سوی دیگر نیز امید آن داریم تا شهردار انقلابی ورامین همه شهدای مدافع حرم را به یک میزان با ارزش دانسته و در منزل و مراسمات تمام خانواده های شهدای مدافع حرم حضور بهم رسانند هر چند که این اقدام تنها گوشه بسیار کوچکی از قدردانی از خانواده های این شهدای گرانقدر می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

, ,
fl000001 copy
,
fl000001 copy
, fl000001 copy, fl000001 copy,
,
fl000004 copy
,
fl000004 copy
, fl000004 copy, fl000004 copy,
,
fl000006 copy
,
fl000006 copy
, fl000006 copy, fl000006 copy,


انتهای پیام/رض

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه