فرمانده سپاه ناحیه کبودراهنگ خبر داد :
شرکت 600 زائر کبودراهنگی در مراسم ارتحال معمار کبیر انقلاب
فرمانده سپاه ناحیه کبودراهنگ گفت : 600 زائر کبودراهنگی برای شرکت در مراسم ارتحال بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران به حرم مطهر اعزام می شوند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ محمود بداغی در گفتگو با کورنگ اظهار کرد : تمامی زمینه های حضور زائران در روز ارتحال حضرت امام در حرم مطهر فراهم شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کورنگ,وی در ادامه افزود : در سال های گذشته شرکت های حمل و نقل شهرستان همکاری صمیمانه ای برای اعزام با سپاه ناحیه کبودراهنگ داشتند که امسال نیز با پیش بینی بیش از 10 اتوبوس و مینی بوس امیدواریم با کیفیت هر چه بیشتری انجام شود .
,وی با اشاره به استقبال مردم شهرستان برای حضور در مرقد امام خمینی (ره) گفت : خوشبختانه شهرستان کبودراهنگ مردمی ولایتمدار با اعتقادات بسیار بالایی دارد که در تمامی برنامه های معنوی و مذهبی همیشه پیش گام بودند که در همین راستا ظرفیت اعزام زائران برای شرکت در مراسم ارتحال تکمیل شد.
,بداغی همچنین ادامه داد : برای این سفر یک روزه تمامی زائران توسط حوزه های مقاومت بسیج بیمه شدند .
,وی با اشاره به توطئه های دشمنان برای سست کردن دین و اعتقادات مردم به ویژه نسل جوان افزود : دشمنان پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به رهبری امام جمینی (ره) همیشه سعی در انحراف مردم داشتند که حضور گسترده مردم به ویژه نسل جوان در مراسم 15 خرداد دیگر بار تمامی معادلات آنان را بر هم زده و ثابت خواهد کرد که ملت بزرگ ایران به ویژه جوانان همیشه پایبند به نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و ذره ای از اعتقادات و باورهای دینی خود دست نخواهند کشید .
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه