غرق شدن دو کودک در چشمه آب گرم زاویه چالدران+ تصویر
رئیس فوریت های پزشکی شهرستان چالدران از غرق شدن دو کودک 7 ساله در چشمه آب گرم زوایه سفلی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس فوریت های پزشکی شهرستان چالدران در گفتگو با نوای چالدران، گفت: ساعت 19 عصر روز گذشته خبری مبنی بر غرق شدن دو کودک 7 ساله به مرکز فوریت های پزشکی 115 اعلام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوای چالدران,وی افزود: با اعلام این خبر بلافاصله تیمی از ماموران مرکز فوریت های پزشکی به محل حادثه اعزام شدند.
,اکبر عطارد تصریح کرد: با حضور ماموران در محل مشخص شد، دو کودک 7 ساله ساکن زوایه سفلی شهرستان چالدران در حال شنا کردن بوده که به فن شنا آشنایی نداشتن به طور ناگهانی در آب غرق به حالت اغماء و کما رفته است.
,رئیس فوریت های پزشکی شهرستان چالدران گفت: جسم بی جان کودک7 به در جاده زوایه به چالدان به فوریت های پزشکی تحویل داده شد و کودک دیگر با وسایل نقلیه عمومی به بیمارستان محل منتقل که متاسفانه قبل از رسیدن به بیمارستان جان خود را از دست داد بودند.
,اکبر عطارد توصیه کرد: از شنا کردن در محل های غیر مجاز و دارای تابلوی شنا ممنوع به شدت پرهیز نمایند.
,

,
, انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه