رییس اتحادیه مصالح ساختمانی شهرستان میبد:
اگر اقتصاد خوب بود وضعیت مسکن اینطور نبود
رییس اتحادیه مصالح ساختمانی میبد گفت: وضعیت کنونی در رسیدگی دولت، پرداخت وامهای کم با درصد بالا، گردش پولی پایین، بیکاری و اخراج کارگران کارخانجات کاشی، حقوق پایین کارگران و... از دلایل رکود بازار مسکن است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میبدخبر، سراج بیکی رییس اتحادیه مصالح ساختمانی شهرستان میبد در گفتگو با خبرنگار "میبدخبر" اظهار داشت: علاوه بر رکود اقتصادی، سود بالای وامها و حقوق پایین کارگران، شرایط سختی را برای ساخت و ساز فراهم کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میبدخبر,وی با بیان اینکه رکود مسکن در شهرستان تاثیر از رکود کشوری دارد افزود: هرچند شهرستان میبد بخاطر صنعتی بودن آن اقتصاد بهتری دارد اما اگر اقتصاد خوب بود وضعیت مسکن اینطور نبود چراکه اقتصاد مانند زنجیر به یکدیگر متصل است.
,رییس اتحادیه مصالح ساختمانی میبد با بیان اینکه بنظر می رسد بازار مسکن در آینده نزدیک تکانی بخورد اما همچنان منتظر تصمیم دولت و بانکها در اعطای وام و کاهش قیمت مصالح هستیم، افزود: حداقل یک خانه 180 متری که متراژی کم و متوسط در میبد محسوب می شود، حدود 180 میلیون تومان با احتساب زمین آن برای ساخت مسکن هزینه دارد.
,بیکی ادامه داد: شغل اکثر جوانهای شهرستان کارگری است و یک کارگر چگونه میتواند 180 میلیون تومان برای مسکن 180 متری هزینه کند؟
,انتهای پیام/.
]
ارسال دیدگاه