نماینده ولی فقیه درسپاه فردوس:

نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی نیاز به جهاد کبیر دارد

نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی نیاز به جهاد کبیر دارد
نماینده ولی فقیه درسپاه فردوس اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی نیاز به جهاد کبیر دارد تا در مجموعه شهرستان بتوان برنامه ریزی کرد و حداقل بخشی از مشکلات اقتصادی شهرستان برطرف شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فردوس برین نماینده ولی فقیه در سپاه فردوس در کارگاه هم اندیشی هادیان سیاسی اظهار کرد: یکی از راه های کمک به اقتصاد مقاومتی کسب دانش و انتقال آن به قشر های دانش آموزی و حلقه های صالحین ودانشجویی است.

حجت الاسلام والمسلمین غلامی در ادامه تاکید کرد: باید به عنوان یک مسلمان وشیعه  در نهادینه شدن اقتصاد مقاومتی رهبری را تنها نگذاریم و کمک کنیم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: انتقال ضد ارزش های چون اسراف و بیزاری خداوند از مسرفین می تواند در اقتصاد مقاومتی تاثیر گذار باشد.

نماینده ولی فقیه تاکید کرد:دانش قناعت باید به مردم آموزش داده شود چرا که مصرف صحیح را قناعت می گویند ولی بسیاری از مردم این را نمی دانند بنابر این تغییر اقتصاد و میانه روی و صبردوضلع اساسی برای کمک به اقتصاد مقاومتی است.

غلامی همچنین تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی نیاز به جهاد کبیردارد تا در مجموعه شهرستان بتوان برنامه ریزی کرد تا حداقل بخشی از مشکلات اقتصادی شهرستان برطرف شود.

فعال سیاسی شهرستان فردوس نیز گفت: اقتصاد مقاومتی از موضوعاتی هست که همه کارشناسان سیاسی در کشور قبول دارند .

محمد علی جوان در ادامه گفت: در جامعه امروز شاید بتوان گفت که از دولتمردان نمی شود انتظار ویژه ای داشته باشیم اما از افراد انقلابی در حمایت و کار در موضوع اقتصاد مقاومتی باید انتظار ویژه ای داشته باشیم.

وی همچنین تاکید کرد: در حوزه اشتغال و سرمایه گذاری بسیج وسپاه  هم باید آستین بالا بزندو در حوزه تولید ، اشتغال و سرمایه گذاری بسیج نیز باید روشنگری و تحلیل اقتصاد مقاومتی نیزاقداماتی انجام دهیم.

فعال سیاسی به مصرف نادرست مردم ایران نیز اشاره کرد وگفت: متاسفانه در ایران مصرف کاملا مخالف نرم جهانی است  ورفتار مصرف ایرانی بسیار نادرست است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فردوس برین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه